Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 18/05/2015 13:24
Lubi pisać bajki, ale akurat z Kokoszką to nie bzdura (tak samo jak z Akahoshim kilka miesięcy temu). Oczywiście w żaden sposób tego nie potwierdzę i można traktować to na zasadzie teściowej sprzątającej w szatni, zwłaszcza, że kontrakt jeszcze nie jest podpisany, a jak to bywało m.in. z Grodzickim, z dnia na dzień można zmienić zdanie.
Ty chyba dalej nie rozumiesz co napisałeś. O transferze Kokoszki trąbione jest od kilku dni, wczoraj informację podał Kurier (po dziesiątkach innych gazet, portali), a Ty już widzisz "domysły parady" Macierewicz, wszędzie spisek
Kto oprócz niego podał to źródło ? Przegląd Sportowy ? To rzeczywiście zajebiste źródło. Jedno lepsze od drugiego.
Dziwi mnie że jesteście tak podatni na takie newsy, gdzie wiadomo, że 80 % z nich to kłamstwa i wymysły "dziennikarzy" - taki okres.
Natomiast nie zdziwie się jak znowu pozapraszają kogoś na testy typu Kamess i co gorsza podpiszą kontrakt.
Ty chyba dalej nie rozumiesz co napisałeś. O transferze Kokoszki trąbione jest od kilku dni, wczoraj informację podał Kurier (po dziesiątkach innych gazet, portali), a Ty już widzisz "domysły parady" Macierewicz, wszędzie spisek
Kto oprócz niego podał to źródło ? Przegląd Sportowy ? To rzeczywiście zajebiste źródło. Jedno lepsze od drugiego.
Dziwi mnie że jesteście tak podatni na takie newsy, gdzie wiadomo, że 80 % z nich to kłamstwa i wymysły "dziennikarzy" - taki okres.
Natomiast nie zdziwie się jak znowu pozapraszają kogoś na testy typu Kamess i co gorsza podpiszą kontrakt.
Po to jest to forum aby takie newsy wklejać i pisać. Zrozum to. Jak Ci się kurwa nie podoba to nie wdawaj się w dyskusję. Rozumiesz??
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
zasłyszane od osoby będącej BARDZO blisko Mroczka. Del Piero nie podoba się w Indiach i lada dzień ma wylądować na lotnisku w Goleniowie
Skończcie już te żarty. Człowiek chce coś ciekawego przeczytać, jakieś opinie, newsy które nie znajdzie się w pierwszym obrocie a co 2 post pierdoły z dupy wzięte.
Źródło? Nie chce mi się w to wierzyć, bo Stilicia interesuje tylko gra w Pucharach. W którymś wywiadzie mówił, że przedłużenie kontraktu z Wisła, zależy od tego czy klub zakwalifikuje się do pucharów. Jeśli nie to ucieka zagranicę. No chyba, że Smuda jest szykowany na trenera i przychodzi w pakiecie ze Stiliciem
To dopiero byłby hit. A co tam... Stilic?? przereklamowany Gajos?? Mało mamy swoich uzdolnionych. Messi?? pewnie w ch.. kasy za kontrakt będzie chciał. A tak na serio to ciekawe okienko się zapowiada.
zasłyszane od osoby będącej BARDZO blisko Mroczka. Del Piero nie podoba się w Indiach i lada dzień ma wylądować na lotnisku w Goleniowie
Skończcie już te żarty. Człowiek chce coś ciekawego przeczytać, jakieś opinie, newsy które nie znajdzie się w pierwszym obrocie a co 2 post pierdoły z dupy wzięte.
ja też chcę cos ciekawego poczytać ale z braku laku zniżam się do poziomu na forum
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.