Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Co do obrony to jak już kiedyś pisałem brakuje mi kogoś doświadczonego i ogarniętego, coś ala Golański czy Głowacki.
Dokladnie. Taki obronca, ktory poustawai innych a przy tym sam bedzie skuteczny w odbiorze. Jak taki przyjdzie to plakac po Golli nie bede, ale uwazam ze nalezalo wykorzystac jego wiek, przedluzyc umowe i sprzedac a nie dac odejsc za darmo.
Co do obrony to jak już kiedyś pisałem brakuje mi kogoś doświadczonego i ogarniętego, coś ala Golański czy Głowacki.
Dokladnie. Taki obronca, ktory poustawai innych a przy tym sam bedzie skuteczny w odbiorze. Jak taki przyjdzie to plakac po Golli nie bede, ale uwazam ze nalezalo wykorzystac jego wiek, przedluzyc umowe i sprzedac a nie dac odejsc za darmo.
W sumie w kwestii Golli, czkawka odbija się Smolny i jego działalność na szkodę klubu. Paradoksalnie historia zatacza koło bo, tak jak Pogoń sprzątneła Wojtka Lechowi sprzed nosa, tak teraz my zostajemy na lodzie (czytaj bez grosza) a szkoda, bo jak sam piszesz z racji jego wieku można by było coś zarobić.
Jeżeli to będzie Kokoszka to mądry ruch, bo on grywał też i na prawej obronie i na defensywnym pomocniku.
Swietny. Od razu proponuje kontraktowac jego zastepce, bo bedzie gral z taka sama czestotliwoscia co i Kokoszka, chyba ze w koncu wyhamowal sie z iloscia lapanych kartek.
Jeżeli to będzie Kokoszka to mądry ruch, bo on grywał też i na prawej obronie i na defensywnym pomocniku.
Swietny. Od razu proponuje kontraktowac jego zastepce, bo bedzie gral z taka sama czestotliwoscia co i Kokoszka, chyba ze w koncu wyhamowal sie z iloscia lapanych kartek.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 17/05/2015 13:28
Hernani już na 99 % odchodzi z Pogoni skoro nie zagrał nawet w meczu rezerw. Mam nadzieję , że przyjdzie Kokoszka i Golla jeśli jednak zostanie to będzie grał na swojej nominalnej pozycji czyli defensywnym pomocniku. Zobaczymy jak to będzie , ale jeśli przyszedłby Liśkiewicz , Kokoszka i od lata mamy już Czerwińskiego to ze stoperami wyglądałoby to już w miarę solidnie. Jeszcze tylko boki obrony a właściwie bardziej chyba prawą obronę przydałoby się wzmocnić , bo chyba Lewandowski wraca do nas z wypożyczenia. Pewnie czeka nas bardzo ciekawe lato transferowe nie wiadomo co z Robakiem , Gollą , Aką i jest jeszcze parę pozycji do obsadzenia. No nic czekamy do końca tygodnia , a być może już w środę będzie zrealizowany ten tajemniczy transfer. Mi się gdzieś obiło o uszy że to może być Tomasz Cywka , ale nie ma co dywagować tylko trzeba spokojnie czekać na rozwiązanie tej zagadki transferowej , bo takie rzeczy lubią ciszę , aby jakaś Lechia czy inny klub nie podebrał nam zawodnika.
Mi się gdzieś obiło o uszy że to może być Tomasz Cywka
Cywka był na testach w Wiśle i nie podpisał kontraktu tylko dlatego, że nie byli w staniu mu zapewnić nawet połowy (!) takiej pensji jaką on sobie wymyślił. Nie licz więc, że Pogoń spełni jego oczekiwania finansowe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.