Co do Jana Muchy, pamiętam jego występy w Legi imponował mi pewnym chwytem piłki no i paradami, miał w sobie jakość wyrastającą poza naszą ekstraklasę. Tylko czy potrzebujemy dwóch tak mocnych bramkarzy? Sytuacja z Pernisem wyszła Radkowi na dobre, ale wtedy gdy trener przestał rotować bramkarzami, a zaczął stawiać pewnie na Radka. Myślę że przyjście Muchy oznaczałoby odejście Radka, a trochę szkoda bo jest to chyba jedyny zawodnik który wypracował sobie szacunek u kibiców. Jednak za zasługi się nie gra, a forma lekka spadła. Mimo to w mojej opinii jest najlepszym bramkarzem w T Mobile ekstraklasie i jego odejście byłoby osłabieniem w mojej ocenie.
Ostatnio edytowany przez: Charry1948, 3 maja 2015, 23:35 [2 raz(y)]
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 04/05/2015 17:24
A ja bym zastanowił się nad Vassilievem z Piasta. Przydałby się ktoś do środka pola obok Murawskiego. Kuświk i Starzyński za czapkę gruszek nie przyjdą, ale w przypadku odejścia Robaka ten pierwszy wydaje się być naturalnym następcą. Osuch nikogo z Zawiszy nie puści no chyba, że spadną.
Jak proponowałem tego grajka - > http://www.90minut.pl/kariera.php?id=29161 To zostałem pojechany, zbesztany itd, a tutaj widze dyskusja o tym, ze przydalby sie np. putnocky , błąd czy golanski
Jak proponowałem tego grajka - > http://www.90minut.pl/kariera.php?id=29161 To zostałem pojechany, zbesztany itd, a tutaj widze dyskusja o tym, ze przydalby sie np. putnocky , błąd czy golanski
Najpierw oceniaj siebie. Co ma ten grajek do Golanskiego, ktory jest najlepszym prawym obronca w tej lidze?
Vasiliev za Rogala? Pomijajac, ze odejdzie pewnie zagranice, to jest to jednak bardziej ofensywnie usposobiony grajek...
Golański wciąga naszych bocznych obrońców nosem, czy to lewych czy prawych,na rok-dwa przy naszych młodych byłby zbawieniem i wzmocnieniem + doświadczenie które moze im pomóc
I jeszcze prośba do Szanownego Pana DP -możesz nas tu wszystkich nie obrażać.Ewentualnie rób to gdzie indziej (nie odpowiadaj bo szanse, że bedzie to wulgarne i/lub chamskie są wielkie,szkoda zaśmiecać to forum)
I jeszcze prośba do Szanownego Pana DP -możesz nas tu wszystkich nie obrażać.Ewentualnie rób to gdzie indziej (nie odpowiadaj bo szanse, że bedzie to wulgarne i/lub chamskie są wielkie,szkoda zaśmiecać to forum)
Zwolak zostanie, musi pograć jeszcze sezon dwa na dobrym poziomie i dopiero może odejść. Robak teraz odejdzie, tak czuję.
"Istnieje jednak zagrożenie, że klub opuszczą obaj. Wtedy klub znajdzie się w dużym kłopocie".
Autorem jest Parada (już to podlinkował na swoim Twitterze), więc traktujemy to jako folklor - jeżeli nie ma tematu to Pan Redaktor sam go stworzy (ewentualnie zmanipuluje tytułem lub treścią). Odnośnie Zwolaka podłapał pewnie te plotki o zainteresowaniu nim Lecha (i podobno Legii)
Ostatnio edytowany przez: Zygmunt Wasilewski, 4 maja 2015, 20:58 [1 raz(y)]
Gdzie tam jest napisane, że możemy zostać bez Robaka i Zwolińskiego ? ...
Tanie kręcenie afery , zarówno od wrzucającego jak i zawartości linku.
A to nie jest przypadkiem tekst od "Parady"?
Zwoliński marzy o Bundeslidze, życzę mu by jego marzenie się spełniło. Lecz najpierw chciałbym by wygrał coś z Pogonią. Natomiast Robak jest profesjonalistą, nawet jak odejdzie po sezonie, to i tak do końca sezonu będzie grać na 100%. Dlatego potrzebujemy mocnej alternatywy wobec takiego scenariusza. Podałem ostatnio Piecha, lecz nie każdemu się to spodobało. Razack Traore, to jest mocny zawodnik tylko nie wierm jak wygląda jego sytuacja w obecnym klubie, nie mniej jednak byłby to mocny transfer.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie letniej 15/16 - 04/05/2015 22:14
Aka tez marzyl o bundeslidze a jak sie skonczylo kazdy widzi. Zwolinski niech lepiej pogra jeszcze sezon badz dwa u nas, zrobi swoje i wtedy niech sobie idzie gdzie tam chce. No chyba ze epizody pokroju Stepinskiego go interesuja. Na defensywnego moze Mica z Zawiszy zeby uczyc sie przy Murawskim? Tak na dobra sprawe to potrzebujemy 4 - 5 wzmocnien, boki obrony, stoper, defensywny i napastnik (jesli Robak odejdzie).
Aka tez marzyl o bundeslidze a jak sie skonczylo kazdy widzi. Zwolinski niech lepiej pogra jeszcze sezon badz dwa u nas, zrobi swoje i wtedy niech sobie idzie gdzie tam chce. No chyba ze epizody pokroju Stepinskiego go interesuja. Na defensywnego moze Mica z Zawiszy zeby uczyc sie przy Murawskim? Tak na dobra sprawe to potrzebujemy 4 - 5 wzmocnien, boki obrony, stoper, defensywny i napastnik (jesli Robak odejdzie).
Mica to pozycja nr 10. Na defensywnym w Zawiszy gra Majewski i Drygas.
Mica to pozycja nr 10. Na defensywnym w Zawiszy gra Majewski i Drygas.
Majewski jak na razie prezentuje sie jako kawal grajka. Tego bym bral jakby tylko byla mozliwosc, za Rogala.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.