Ja rozumiem że możesz mieć odmienne zdanie ale to co piszesz to już jest debilizm. Naprawdą masakrycznie czyta się Twoje posty, a jeśli się już czyta to bierze takie wkurwienie że szok!
A co do Golli to jestem ciekawy jak się potoczą jego losy. Jeśli jeszcze wystrzeli z formą to:
1. Będzie można na nim zarobić w przypadku spzedaży
2. Może tworzyć solidny duet stoperów w przyszłym sezonie razem z Czerwińskim
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 03/03/2015 15:48
Golla dostanie parę złotych więcej ,kupi sobie nowe słuchawki i zostanie w Szczecinie .Po co mu zapierdalać i rzygać na treningach jak w kraju też ma miód .Oferta musiałaby być kilka razy lepsza finansowo ,wtedy się skusi ......jak ten z wodogłowiem z Legii.
A wlasnie,gdzie nasze grajki maja zgrupowania przed meczami u nas?Bo podjezdzaja tym autokarem poubierani w kilogramy elektronicznych gadzetow,sluchawek niczym choinki jak by z 700km przebyli..Z daleka jada?
Sam byłem zdziwiony, że nikt nie podejmuje ze mną rozmów. Było sondowanie, ale nikt nie powiedział: „Wojtek, siadamy do stołu i negocjujemy”. Za to teraz mój telefon się grzeje, menedżer dzwoni z ofertami. Dla mnie to jednak nic dobrego. Chciałbym skupić się na treningach i meczach, a takie zamieszanie mi w tym nie pomaga – martwi się Golla.
– Jesteśmy spóźnieni co najmniej o rok. Nie wiem, dlaczego mój poprzednik zwlekał z rozmowami z menedżerem Wojtka. Znaleźliśmy się w sytuacji podbramkowej. Jeśli Golla nie przyjmie naszej oferty i przejdzie do zagranicznego klubu, to nie dość, że stracimy stopera, to nie zarobimy na nim ani grosza – przyznaje PS-owi Stolarczyk.
Meczowa kadra spotyka się wieczorem w klubie i jedzie razem do któregoś z hoteli, by ostatnią noc przed spotkaniem spędzić skoszarowana w jednym miejscu.
Gówno prawda. Tak było za Wdowczyka. Teraz spotykają się w dniu meczu, rano. Mają rozruch i jadą do Novotelu na obiad i odprawę.
Meczowa kadra spotyka się wieczorem w klubie i jedzie razem do któregoś z hoteli, by ostatnią noc przed spotkaniem spędzić skoszarowana w jednym miejscu.
Gówno prawda. Tak było za Wdowczyka. Teraz spotykają się w dniu meczu, rano. Mają rozruch i jadą do Novotelu na obiad i odprawę.
"Dziś kończy się czas Norberta Neumanna w Pogoni Szczecin. Klub dopiął definitywny transfer 21-letniego napastnika.
Nowym klubem Neumanna została koszalińska Gwardia."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.