Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 23/02/2015 19:59
Aka petarda. W koncu Robak bedzie mial z kim grac, Muras wroci na swoja pozycje i razem z Janota moze w koncu stworzymy srodek pola, ktory bedzie potrafil stlamsic przeciwnika. Pietrasiak czy Stasiak nie wiem ktory jest lepszy, uwazam ze obaj sa na podobnym, powiedzmy solidnym ligowy poziomie. I bardzo dobrze ze maja po 30, naszej marnej obronie ( moim zdaniem najslabszej w lidze lub jednej ze slabszych) zdecydowanie przyda sie doswiadczenie na srodku obrony. Co do Dabrowskiego to go lubilem, ale na srodkowego obronce to on nigdy nie bedzie sie nadawal. To samo zreszta Golla, ktoremu zycze kierunku w stylu Tadzykistanu, bo widac ze chlopak ma niezle mniemanie o samym sobie
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 23/02/2015 20:13
Pietrasiak...hmmm.Stolarczyk na taki pomysł wpadł?..To może lepiej zamiast płacić kontrakt Pietrasiakowi trzeba było te pieniądze zapłacić Niecieczy by ten Czerwiński już był u nas?
Rozumiem że na prawą obronę to nikogo nie szukamy i szukać nie będziemy.
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 23/02/2015 20:14
To jest chyba jakiś ŻART!!! Wypożyczać na pół roku faceta, który będzie gotowy do gry za kilka miesięcy Albo to wypożyczenie jest gratis i ruscy dalej będą mu płacić pensje albo komuś w naszym klubie sufit spierdolił się na głowę. A ten beztrosko optymistyczny wpis (Papricanosa) nad moim to też chyba fake bo nie wierzę, że można tak naiwnie wierzyć w zawodnika, który nie kopał piłki od kilku miesięcy.
Sytuację Furmana znam pewnie lepiej od Ciebie. Bo dokładnie ją śledziłem. Furman nie grał we Francji ale ciągle zapierdalał na treningach żeby wskoczyć do 11. Nawiasem mówiąc to w Legii zagrał pierwszy raz po powrocie więc nie wiem co mam wg Ciebie oglądać. Ale mam nadzieję, że się mylę i to optymiści mają rację.
Ostatnio edytowany przez: Maxymalny, 23 lutego 2015, 20:23 [1 raz(y)]
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 23/02/2015 20:28
Maxymalny, bez urazy, piszesz straszne bzdury teraz.
Skad wiesz, ze on bedzie gotowy do gry za pol roku? Byles na jego testach medycznych?
Akahoshi prawdopodobnie bedzie w 11 meczowej juz od przyszlego Poniedzialku (tak przynajmniej mowil w wywiadzie, ze jest gotowy go gry, nie ma powoduy by mu nie wierzyc)
Zreszta, skad wiesz czy w kontrakcie na wypozeczenie nie ma prawa do pierwokupu?
Poza tym, przesled dokladnie sytuacje polityczna i ekonomiczna w Rosji i zdaj sobie sprawe, ze zrobilismy w tej sprawie najlepsze co moglismy.
Pewnie i tak inny klub T-ME by go zgarnal i tak.
I potem bysmy zalowali.
p.s - Jak mozesz w ogole pisac do kogos "sytuacje Furmana znam lepiej od ciebie", a skad wiesz kim on jest? Gdzie sledziles jego treningi w Tuluzie? W internecie ? Ludzie troche pokory....
Im dluzej czytam komentarze w internecie, tym bardziej jestem przekonany do tego, ze po prostu nie da sie wszystkich zadowolic...
Ostatnio edytowany przez: tennisfan, 23 lutego 2015, 20:34 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.