Jak "gastronomicy" przejmowali Pogoń to właśnie pierwsze co pomyślałem, że się skończy jakimiś aferami. Przejęcie przez nich Pogoni to była polityczna decyzja Krzystka i wtedy jeszcze PO. A czy ktokolwiek uczciwy chciałby mieć jakieś związki z PO? Szczególnie właśnie "polskie byznesmeny" z konszachtami w PO byli dla mnie mocno podejrzani..
Więc w sumie bym się nie zdziwił gdyby coś było na rzeczy. Ale na razie mamy tylko plotki a niektórzy już się rzucili jak sępy na padlinę. Jsli ktoś ma rzeczywiście naprawdę pewne info, ale takie nawet pewniejsze niż "od Długosza" to niech pisze o tych przekrętach a jeśli nie jest aż tak pewne i polega raczej na domysłach to lepiej się chyba trochę wstrzymać. Będzie mniej zamieszania...
Już pisałem, że ta afera jest "z dupy wzięta" i ma przykryć nieudolność Janukiewicza w bramce, ale napinający się dwudziestokilkulatek w roli moderatora usunął mój wpis.
Ale ty jestes poryty, to już nawet nie ma słów aby to opisać
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 28/01/2015 23:52
Mógłby Stolarczyk spróbować ponegocjować z Termalicą Bruk-Bet Nieciecza w sprawie pozyskania Jakuba Czerwińskiego już teraz , może on by był skuteczniejszy w pertraktacjach od Smolnego ? Zrezygnowali z podobno dobrze spisującego się Szymińskiego to niech spróbują chociaż sprowadzić Czerwińskiego , bo dzisiaj nasza obrona przyjęła trójeczkę od Vojvodiny Nowy Sad
Mógłby Stolarczyk spróbować ponegocjować z Termalicą Bruk-Bet Nieciecza w sprawie pozyskania Jakuba Czerwińskiego już teraz , może on by był skuteczniejszy w pertraktacjach od Smolnego ? Zrezygnowali z podobno dobrze spisującego się Szymińskiego to niech spróbują chociaż sprowadzić Czerwińskiego , bo dzisiaj nasza obrona przyjęła trójeczkę od Vojvodiny Nowy Sad
Ogólnie to myślę, że jak Azoty nie zainwestują w Pogoń to ich drugim wyborem może być Termalica po awansie i przeniesienie do Tarnowa. Więc w temacie Czerwińskiego to raczej oni zadecydują.
Ogólnie to myślę, że jak Azoty nie zainwestują w Pogoń to ich drugim wyborem może być Termalica po awansie i przeniesienie do Tarnowa. Więc w temacie Czerwińskiego to raczej oni zadecydują.
Nie ma opcji, wraz z rozpoczęciem 1 ligi zacznie się Odpuszczenie meczy przez Termalice tak jak to miało miejsce w zeszłym sezonie, o ni nie mają kasy na awans a gdyby coś tam niby Azoty kombinowały w tym Tarnowie to media by już o tym mówiły. Poza tym stadion w Tarnowie to większa ruina niż nasz.
Nie ma opcji, wraz z rozpoczęciem 1 ligi zacznie się Odpuszczenie meczy przez Termalice tak jak to miało miejsce w zeszłym sezonie, o ni nie mają kasy na awans a gdyby coś tam niby Azoty kombinowały w tym Tarnowie to media by już o tym mówiły. Poza tym stadion w Tarnowie to większa ruina niż nasz.
Jakby tak było to Czerwiński biegałby po zielonych boiskach Turcji razem z Pogonią.
Choć pierdolenie Maxymalnego wkurwiające. Nie poparte żadnymi argumentami, zwykłe pierdolenie, żeby podkurwić ludzi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.