Ja pisałem przypuszczalnie a Ty zawsze pewny. Jak mnie pamięć nie myli to już z szatni miałeś cynki odnośnie transferów. Teraz też ktoś Ci coś szepnął ?
azoty na przejma, to bedzie i dobrze i zle, dobrze bo nadejdzie mistrza czas, zle, bo sie mozemy im szybko znudzic
smolny odsedl to tez dobrze i zle, dobrze bo byl chujowym dyrektorem sportowym a zle bo to jednak byla postac znana od lat, przyczynil sie w duzym znaczeniu w odbudowie i gdyby nie on to by nas tu nie bylo o czym trzeba pamietac i co trzeba mu oddac...
Odp: Wzmocnienia i osłabienia Pogoni w przerwie zimowej 14/15 - 27/01/2015 18:10
nigdy nie byłem zwolennikiem smolnego i zawsze ode mnie obrywał
na piłce się nie znał, zaczął oglądać mecze w canele+ i zrobił się ekspertem
znalazł sobie w Pogoni odskocznie do szybkiego i łatwego zarobku, stała pensja, na bank prowizje za transfery i te lepsze i te kompletne nie wypały, które w ogóle w Pogoni nie powinny grać
rzekomo miliony, które włożył w Pogoń, te miliony, które na pożyczał, o kasie jaką wyciągnał z racji wykonywania swoich funkcji - krążą legendy
pyszałkowaty, za pewny siebie ciągnął tak przez parę lat aż do momentu ... no właśnie
o audycie Azotów w Pogoni jakoś było cicho, jak miasto robiło audyt zawsze było o tym wiadomo, nigdy nie było nie prawidłowości, pzpn co najwyżej nakładał nadzór finansowy i dotyczący stadionu
i nagle w ostatnich tygodniach głośno się zrobiło za sprawą Azotów, które rzekomo chcą przejąć Pogoń
w niewyjaśnionych okolicznościach z klubu odchodzi Mizak, nie jest kierownikiem, ale dalej pracownikiem
teraz z powodów rzekomo osobistych odchodzi smolny i wychodzi na jaw, że ma to związek z audytem Azotów, rzekomymi przekrętami, które wyszły na jaw
nagle wszyscy o wszystkim wiedzą i się cieszą, że nastąpiłk koniec tego człoweka
mam takie głupie pytanie!
jeśli naprawdę coś złego działo się w klubie i audyt Azotów wykazał coś o czym 99% z Was nie wie, to pytam co w tej sprawie ma do powiedzenia pan mroczek, który nad wszystkim sprawował pieczę, miał wszystko pod kontrolą, zapewniał, że klub jest prawidłowo prowadzony, ze ma zaufanie do najlepszego dyrektora w Polsce
więc mam rozumieć, że o niczym nie widział?
przez kilka najbliższych dni będzie to gorący temat, kwestia czy wyląduje w lokalnej prasie, może weszło, albo w fakcie
A jak Azoty nie wejda do Pogoni to od ktorej ligi zaczynamy nastepny sezon ? jak to bedzie wygladalo pod wzgledem finansowym ?
Proponuję nie szerzyć czarnowidztwa, bo na razie jeszcze nic nie wiadomo. Z jednym masz jednak rację, być może po przeprowadzonym audycie Azoty nie będą chciały już przejąć Pogoni.
znalazł sobie w Pogoni odskocznie do szybkiego i łatwego zarobku, stała pensja, na bank prowizje za transfery i te lepsze i te kompletne nie wypały, które w ogóle w Pogoni nie powinny grać
rzekomo miliony, które włożył w Pogoń, te miliony, które na pożyczał, o kasie jaką wyciągnał z racji wykonywania swoich funkcji - krążą legendy
pyszałkowaty, za pewny siebie ciągnął tak przez parę lat aż do momentu ... no właśnie
o audycie Azotów w Pogoni jakoś było cicho, jak miasto robiło audyt zawsze było o tym wiadomo, nigdy nie było nie prawidłowości, pzpn co najwyżej nakładał nadzór finansowy i dotyczący stadionu
i nagle w ostatnich tygodniach głośno się zrobiło za sprawą Azotów, które rzekomo chcą przejąć Pogoń
w niewyjaśnionych okolicznościach z klubu odchodzi Mizak, nie jest kierownikiem, ale dalej pracownikiem
teraz z powodów rzekomo osobistych odchodzi smolny i wychodzi na jaw, że ma to związek z audytem Azotów, rzekomymi przekrętami, które wyszły na jaw
nagle wszyscy o wszystkim wiedzą i się cieszą, że nastąpiłk koniec tego człoweka
jeśli naprawdę coś złego działo się w klubie i audyt Azotów wykazał coś o czym 99% z Was nie wie, to pytam co w tej sprawie ma do powiedzenia pan mroczek, który nad wszystkim sprawował pieczę, miał wszystko pod kontrolą, zapewniał, że klub jest prawidłowo prowadzony, ze ma zaufanie do najlepszego dyrektora w Polsce
przez kilka najbliższych dni będzie to gorący temat, kwestia czy wyląduje w lokalnej prasie, może weszło, albo w fakcie
Grześ to ma w naturze przekręt tak jak mroczek obłudę. Obaj się wspaniale uzupełniają, teraz niestety ten duet kończy oficjalnie, ale spokojnie Stolarczyk to marionetka, którą jak będzie chciał Grześ sterować to i tak będzie Aby teraz przyszedł czas na mroczka - kłamcę, obłudnika i tchórza.
A jak Azoty nie wejda do Pogoni to od ktorej ligi zaczynamy nastepny sezon ? jak to bedzie wygladalo pod wzgledem finansowym ?
Azoty raczej wejdą. A jak nie, to nic się nie zmieni - jeśli nie spadniemy, to Ekstraklasa Finanse Klubu nie są zagrożone, ba nawet mogą się polepszyć.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Grześ to ma w naturze przekręt tak jak mroczek obłudę. Obaj się wspaniale uzupełniają, teraz niestety ten duet kończy oficjalnie, ale spokojnie Stolarczyk to marionetka, którą jak będzie chciał Grześ sterować to i tak będzie Aby teraz przyszedł czas na mroczka - kłamcę, obłudnika i tchórza.
Proponuję nie szerzyć czarnowidztwa, bo na razie jeszcze nic nie wiadomo. Z jednym masz jednak rację, być może po przeprowadzonym audycie Azoty nie będą chciały już przejąć Pogoni.
Może być i tak.Jednak oznaczałoby to raczej że Pogoń ma spore długi o których nie było wiadomo oraz
nieprawidłowości za które klub będzie musiał słono zapłacić.Jesli to są tylko drobiazgi to Jałoszyński i tak powiedział że tylko większościowy udział ich interesuje a co za tym idzie sposób zarządzania i wydatkowania środków.
Z logicznego punktu widzenia poważna inwestycja Azotów w Pogoń wydaje się bezsensowna dopuki nie ma tu stadionu .Mam nadzieje że te ruchy nie niosa za soba jakiś hiobowych wieści.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.