| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogoń 0:0 mecz trwa - 22/05/2004 17:53
Hehhe, śniło mi sie że bedzie 2:1 dla Pogoni
Z tego co "słychać" w radiu to mecz jest bardzo szybki...Myśle że nasi sobie poradzą i w pierwszej połowie coś strzelą
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogoń 0:0 mecz trwa - 22/05/2004 18:14
jeseeessssssstttttttttt 1-0!!! Moskalewicz!! Brawo Pogoń. Ale co dopiero teraz bedzie się tam dziać... Batata dostał żółtą więc z Podbeskidziem nie zagra za 4 żółtą :/
P.S.: A nie mówiłem że strzelą coś w pierwszej połowie??
P.S.2: Dawać na czata!!
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-22 18:23]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogoń 0:1 trwa przerwa - 22/05/2004 18:40
wlasnie wracalem autem ul Dworcowa. Pozdro dla wszystkich ktorzy cieszyli sie z gola przed pubem Pogoni... 50-80 osob wrzeszczalo jak na stadionie 
Trzymam kciuki aby bylo tak dalej
Troche za ostry mecz moze sie skonczyc czerwono
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogoń 1:1 trwa II połowa - 22/05/2004 19:24
ahhh. Węgrzyn. 2:2.... a kiedys go lubilem PP
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Cracovia - Pogoń 2:2 trwa II połowa - 22/05/2004 19:29
Qrwa mać, a myslełem że jestem prorokiem Śniło mi się 2-1 dla Pogoni i było tak blisko:/ Ale brawo Pogoni za remis!! Bardzo dobry wynik, chociaż patrząc na to ze prowadzilismy już w 88 minucie to remis nie zadowala...
Pozostaje niedosyt...
Tak prawde mówiąc to ten wynik jest porażką Cracovii, a zwycięstem Pogoni [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-22 19:46]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|