Na igd jest tylko wersja trial dlatego podałem drugiego linka zawierającego prawdopodobnie wersję pełną nie wiem bo nie ściągałem tego, cóż jeżeli nie to na pewno gdzieś znajdziesz program z podobnymi funkcjami.
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 09/08/2009 10:57
chciałbym wymienić sobie tel. mam nokie N73 ale strasznie się muli i mnie wkurwia, nie orietuje się wcale w telefonach a chciałbym cos w podobnej cenie i parametrach (także nokia) mógłby ktoś obeznany w temacie doradzić? albo czy można wgrać od nowa program na tel żeby się tak nie mulił?
chciałbym wymienić sobie tel. mam nokie N73 ale strasznie się muli i mnie wkurwia, nie orietuje się wcale w telefonach a chciałbym cos w podobnej cenie i parametrach (także nokia) mógłby ktoś obeznany w temacie doradzić? albo czy można wgrać od nowa program na tel żeby się tak nie mulił?
Polecam Ci nokie 6300 dobry telefonik.
Kiedys ludzie byli sobie blizsi... Bron nie niosla daleko...
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 09/10/2009 21:55
Od jakiegoś czasu posiadam telefon SE w580i. Jakiś czas temu na wyświetlaczu pojawiły mi się 2 czarne poziome kreski, jako że są one na dole to zbytnio nie przeszkadzały w użytkowaniu, ale teraz pojawiło się jeszcze parę tych kresek w tym samym miejscu i wygląda to nieco gorzej. Tym bardziej mnie to zdziwiło bo o telefon jako tako dbam i nie przypominam sobie żeby spadł mi na ziemie.
Czy to zepsuty wyświetlacz? Jeśli tak czy jest sens dawać go do naprawy (ile ewentualnie kosztuje)?
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 29/10/2009 17:08
Posiadam. Jestem średnio zadowolony. Telefon całkiem przyzwoity, bez zbędnych bajerów, ale przydatne funkcje ma. Ogólnie dobrze leży w dłoni i wytrzymały na upadki, niewielkie zmoczenia. Nie wiesza się w przeciwieństwie do mojego poprzedniego SE. Największa wada - bateria. Mam go niecały rok i ładuje co drugi dzień. Aparat niezły, 5 mega, ale niepotrzebnie ma dodane do niego dotykowe klawisze po bokach, czasem się przez to przełączają różne rzeczy. Gdybym miał wybrać jeszcze raz to jednak bym znalazł coś innego.
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 29/10/2009 17:27
Witam , wie ktoś ile kosztowałaby wymiana końcówki mocy ( PA ) od zasięgu w Nokii N73 ME ? Poleci ktoś jakiś dobry ,sprawdzony serwis w Szczecinie gdzie by to wymienili niedrogo ?
"Świat wynagradza tych, którzy nie przestają się starać"
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 09/06/2010 15:57
Moze ktos sie oferuje jaka siec oferuje jakis telefon (min. aparat 4mln pixeli, nawigacja GPS, z normlana klawiatura- ma nie byc dotykowy).
Chodzi mi o abonament ok 50zl i aby za telefon zaplacic do 200zl.
Mam umowe z plusem, ktora sie juz skonczyla i wiecznei mi oferuja jakies slabe telefony (glownie Samsungi jakies ultra cos). Z tego co slsyzalem to te Samsungi sa do dupy bo sie mocno zacinaja.
Moze ktos cos poleci konkretneg- jakies telefony
Moze ktos sie oferuje jaka siec oferuje jakis telefon (min. aparat 4mln pixeli, nawigacja GPS, z normlana klawiatura- ma nie byc dotykowy).
Chodzi mi o abonament ok 50zl i aby za telefon zaplacic do 200zl.
Mam umowe z plusem, ktora sie juz skonczyla i wiecznei mi oferuja jakies slabe telefony (glownie Samsungi jakies ultra cos). Z tego co slsyzalem to te Samsungi sa do dupy bo sie mocno zacinaja.
Moze ktos cos poleci konkretneg- jakies telefony
Pewnie ze mozemy , wszelkie Nokie z serii E, np E52 (polecam goraco), E55, E66, E72, E75. Jedyny minus jest taki ze ciezko bedzie za taki abonament zmiescic sie w kwocie 200 zl za telefon
AVE PS !!
West Side (Pogodno, Łękno, os. Arkońskie, os. Zawadzkiego, Głębokie, Bezrzecze, Osowo) !!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.