Odp: Hańba w Galaxy - 19/05/2010 11:10
W sumie to ja nie odczuwam potrzeby się z nim spotykać, sprawa jest załatwiona, herb zniknie i moim zdaniem po temacie, każda nasza reakcja będzie podkręcała dziennikarza i zrobi się z tego jakieś niepotrzebne widowisko.
Odp: Hańba w Galaxy - 19/05/2010 11:45
Patrząc na komentarze pod tym artykułem to ten dziennikarzyna nam niezłego syfu narobił, bezmózdzy kibole zastraszają ekspedientki..eh szkoda słów.
kubi nie wiem po co chcesz rozmawiać z dziennikarskim ścierwem. Od razu widać, że jest to zupełnie nierzetelny człowiek, który szuka taniej sensacji i jak 99% pismaków ma w dupie fakty. Olać śmierdziela, to sobie znajdzie inną "sensację".
Nie wklejajcie tych zdięc z bombkami mam wujka który czasem lub kupić Kubełek KFC w Galaxy. Jeszcze nie chcąco najdzie go ochota aby opierdzielic udko przechodząc koło tego sklepu i chłopa zawiną Wujek jest łysy u cioci na imieninach lubi zjeść tatara i przygryza czasem do tego kiełbasą wiejską pasuje na kibola jak ulał
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Hańba w Galaxy - 19/05/2010 12:44
Udało się!!!
Oficjalna informacja: "Wszystkie symbole promocyjne lecha zostały usunięte ze sklepu s'oliver w Szczecinie". Umówiłem się z Panią Moniką z Galaxy na kawę, więc postaram się jej podziękować za zaangażowanie
Odp: Hańba w Galaxy - 19/05/2010 13:19
KĘDZIOR ja mam tylko szczera nadzieje że jako reprezentant prawdziwych kiboli , postrach sprzedawczyn w Galaxy , rzucający pociskami jesteś - łysy!
Inaczej to trochę lipa , bo jak to się ma do obrazu przedstawionego przez rzetelnego dziennikarzynę z Głosu?
Odp: Hańba w Galaxy - 19/05/2010 15:34
debilny dziennikarzyna nakręcił aferę i wyszło że łysi, zdegenerowani kibole chcieli pobić ekspedientki jak nie usuną znaku Lecha...chciałbym sie dowiedzieć dlaczego media w swoje szeregi rekrutują debili którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem tylko jak jakieś sekty, jehowi czy inne wynalazki dostosowują wyrwane z kontekstu fragmenty..znając życie będzie to czytał więc: 4 słowa do redaktora tekstu- chuj ci w dupę!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Ponieważ Kędzior nie jest łysy a jego sympatie polityczne są znane - przeciwne do Twoich to ja mam propozycję do Głosu na nową aferę, Szczecińska PO kazała zdjąć herb Lecha... Co na to poznański oddział tej partii? Rozłam w PO?
Nie zapędzajmy się aż tak daleko. Chociaż gdyby wisiał tam herb Lechii zamiast Lecha , to Herr Donald Tusk , stary lechista ,mogłby się wkurwić na protesty Kędziora , co równałoby się z jego końcem kariery w PZPO. To byłaby dopiero afera!
Swoją drogą zawiodłem się na Kędziorze , dosyć że z Platformy to jeszcze nie jest łysy! Phi , i to ma być kibol? Panie , daj pan spokój...
Ostatnio edytowany przez: eM, 19 maja 2010, 16:26 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.