a Ja zgadzam sie ze Siemens C65 jest ogolnie do niczego(chociaż ma plusy real music IRD)
A jaki telefon byście mi doradzili...z Mp3 albo radyjkiem do 500 zł
a Ja zgadzam sie ze Siemens C65 jest ogolnie do niczego(chociaż ma plusy real music IRD)
polecam Motorole V180 lub V220. Prawie takie same tylko,ze V220 ma kamere. Bardzo fajne telefoniki...
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 10/12/2005 15:48
jA chce kupic jakis tel na abonament ale nei wiem jakie oferty sa w plusie i orange. w erze jest fajny fon : MOtorola V3 za 99zl ale chyba w abonamencie 80zl tylko... co byscie polecili? Najlepiej abonament za 50-60zl. najczesciej dzwonie na Plusa, ale cce tez miec fajny telefonik i bajerki
Nokia 6230i. Polecam goraco. Wrzucasz karte pamieci i masz 512MB mp3, wbudowane radio i aparat o dobrej rozdzielczosci. Bateria ladnie trzyma, a sam telefon jest bardzo fajny w obsludze.
tylko nie mow glosno ceny bo niektozry sie moga zalamac
telefon jest super polecam all :>
[cytat=galerro87]do niedawna SIEMENS C65 <--- nie polecam !!
a teraz mam SIEMENSA CF 62 <-- bardzo fajny telefon, szczególnie wizualnie szkoda tylko, że nie ma Irdy , to byl ogromny plus C65-tki
motorol e389 ma 64mb (można dorzucić więcej) , fajny apracik i mase funkcji.
jak coś za 500 mam taką na sprzedaż
Nokia 6230i. Polecam goraco. Wrzucasz karte pamieci i masz 512MB mp3, wbudowane radio i aparat o dobrej rozdzielczości. Bateria ladnie trzyma, a sam telefon jest bardzo fajny w obsludze.
..a ja nawet standardowa 32mega jakos nie moge w calosci wykorzystac,co do aparatu rzeczywiscie robi bardzo ladne i dokladne fotki..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:30 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.