Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 21:09
Od jakiegoś czasu nie czytam głosu właśnie za takie wystrugane tematy.
Zmieniło się tam bardzo na niekorzyść. mam nadzieję że przez takie "afery" wśród kibiców Pogoni odsetek czytający to "pisemko" będzie bliski zeru.
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 21:16
gs, gw - jeden chuj!
całe szczęście, że nie napisali tam, że chciałem w to alkaidę angażować. d wielki plus dla ciebie, ale jak byłem przed pracą o 14 to jeszcze wszystko tam było:/
Ostatnio edytowany przez: TradycjaZobowiązuje!, 19 maja 2010, 15:27 [1 raz(y)]
Przyjdą "kilkuosobowe grupki łysych męzczyzn" , "pocisną" przerażonym sprzedawczyniom w sklepie i zrobią z tym porządek! To nie są żarty , bowiem "pocisków" naprawdę nie brakuje!
I pomyśleć że wszystko na oczach przechodnich w biały dzień! Dobrze że dzielny pismak z GS napisał o tym haniebnym procederze aby ostrzec klientów Galaxy przed horda zwyrodniałych kiboli...
Ostatnio edytowany przez: eM, 18 maja 2010, 21:38 [5 raz(y)]
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 21:54
Oprócz wszelkich prób zmuszenia ich do zmiany witryny, zawsze skutecznym sposobem jest czarny PR - należy bojkotować tą firmę, rozpowiadac znajomym, poinformować żony, matki i kochanki oraz wszystkie ich przyjaciółki, jakieś ulotki itp. Pamiętacie "hoopa do klopa"?
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 22:22
Dlatego nikt z mojej rodziny nie kupuje od jakiegos czasu Glosu Szczecinskiego, bo poziomem i rewelacyjami sa jak GW,Fakt i Super Express a takich badziewi sie nie kupuje, nie ma co napedzac im koniunktury, a dzienikarzyk ktory to pisal jest zenujacy, nie dosc ze wyssal z palca swoje rewelacje to jeszcze szuka sensacji na forum, takiemu to musi sie nudzic w pracy.
O, czyli wszystko się zgadza! No to jak łysi to i bejsbole muszą być! Ojj, rzeczywiście "delikatnie mówiąc, rozmowy z kibicami do przyjemnych nie należą"...
Co gorsza chodzą plotki, że te "kilkuosobowe grupki łysych mężczyzn" i ich "pociski" mogą być wspierane przez doskonale znane i zorganizowane oddziały pod kryptonimem "Widelec".
Każda k.... prasowa pisze pod siebie...pisze by była afera, a Ty kolego Junior opanuj nerwy bo jeszcze przybiją ci atak na WTC...bombiarzu jeden Pozdro Jun
Dobrze ze nie mamy zimy bo... na pewno pojawiało się coraz więcej pomarańczowych kurtek, at oznacza ze pojawili się chuligani z ...... hihihi
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 22:31
Jakby coś to o 6:00 w sobote na koronie z chłopakami autografy dajemy!kto nie zdąży dostanie smsem bądź faxem Kur..że mój "pocisk" na czołówke poszedł..zajebicho
Pocisk to ciało wystrzeliwane z broni miotającej. Pociski są zwykle aerodynamiczne, wydłużone, a w przekroju okrągłe, wykonane z twardych i gęstych materiałów, najczęściej metali. Przed wynalezieniem lufy gwintowanej nadającej pociskowi ruch obrotowy miały one kształt sferyczny i nazywano je kulami.
Broń miotająca akumuluje w sobie energię mechaniczną lub chemiczną, która w czasie wystrzału przekształcana jest w energię kinetyczną pocisku.
Niektóre rodzaje broni wykorzystującej pociski to:
proca,
łuk,
kusza,
arkebuz,
muszkiet,
armata,
karabin,
pistolet,
działo,
wyrzutnia.
Bardzo ważną cechą pocisków jest ich kształt oraz parametry materiału, z którego zostały wykonane. Zwykle przeciw pociskom stosuje się różne rodzaje pancerzy. Taka sytuacja wymusza wyścig pomiędzy konstrukcją pocisku i chroniącej przed nim tarczy. Przykładem mogą być tutaj odpowiednio wydłużone groty strzał używanych w średniowieczu. Ich budowa wynikała z próby przebicia stalowych zbroi stosowanych przez rycerstwo.
przyznaje że próbuję skontaktować się z dziennikarzem który to napisał aby sprostował swoją krzywdzącą wypowiedź. zobaczymy czy będzie miał jaja i zadzwoni.niestety jako kibice jesteśmy postrzegani stereotypowo. przykra sprawa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.