Odp: Hańba w Galaxy - 17/05/2010 23:18
nie no kurwa, to co się dzieje ostatnimi czasy w tym jebanym kurwidołku zwanym galaxy jest ewidentnym przegięciem pały. masz ktoś kontakty z osamą? niech tam coś dojebie i wyjebie to gówno w pizdu! sorki za inwektywy, ale inaczej się nie da o tym mówić:/
a mi sie zdaje że chłopak ściemnia i chciał zwrócić na siebie uwagę na forum, a taki koleszka w koszulce Lecha pewnie daleko w niej by nie zaszedł bo w końcu trafiłby na kogoś kto by mu ''zwrócił uwagę''
nie no kurwa, to co się dzieje ostatnimi czasy w tym jebanym kurwidołku zwanym galaxy jest ewidentnym przegięciem pały. masz ktoś kontakty z osamą? niech tam coś dojebie i wyjebie to gówno w pizdu! sorki za inwektywy, ale inaczej się nie da o tym mówić:/
a zaczęło się niepozornie od galerianek Nie no miejmy nadzieję, to był głupi żart ze strony kolegi z tą koszulką. Swoją drogą albo 2gi debil który nie wiedział co nosi albo odważny był chłopaczek
to chyba jakaś moda na lecha panuje, dzisiaj w galaxy koles w koszulce pyr paradował.
i co masz ją w domu?
1. Nie, zmierzył go przenikliwym wzrokiem i czuje się teraz bohaterem ,że doniósł na forum o całym wydarzeniu.
2. Kupił sobię taką samą
3. Stwierdził ,że milczenie bedzie najlepszą potwarzą.
4.Skroił koszulkę i wie ,że to zwykła powinność!!!
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 00:45
NIe wiem w jakim celu miałbym zwracać na siebie uwagę żeby być fajnym na forum? Przecież sie nie chwale czego mu nie zrobiłem. Taka sytuacja miała miejsce i tyle.
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 03:33
to trzeba bylo do niego podjechac i go rozjebac, proste...nie tak dawno gosciu paradowal w koszulce łks-u...skonczył swoja przygode w windzie
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 10:01
Jakaś masakra, jak zobaczyłem na wystawie logo Lecha, zrobiło mi się tak gorąco że myślałem w pewnym momencie że zejdę na zawał. Dzwoniłem do pyrusów, ale powiedzieli mi że przygotowali firmie s'oliver mapę z sugestiami gdzie powinno wisieć logo Klubu, gdzie nie, Szczecin oczywiście wiemy w której grupie się znalazł, ale niestety umowa sponsorska którą podpisali przewiduje że sponsor może wykorzystywać logo, historię i nazwę klubu do swoich akcji promocyjnych i umieszczają Herb Pyrów na własną odpowiedzialność. Teraz staram się dodzwonić do Olivera, ale nie odbierają tel. Nawet nie wiedziałem że tak emocjonalnie to na mnie zadziała, ale nie pozwolę żeby ich Logo wisiało w moim mieście.
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 10:33
Właśnie rozmawiałem z Panią z ECHO INWESTMENT, spółka ta jest właścicielem i zarządcą CH Galaxy, przedstawiłem im punkt widzenia kibiców Pogoni i powiedzieli że będą interweniować w tej sprawie i rozwiążą ten problem. Pani zobowiązała się poinformować mnie o efekcie rozmów które jeszcze dzisiaj będą prowadzić z najemcą s'oliver.
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 10:34
A ja myślę, że dobrze byłoby ogłosić oficjalny bojkot tego lumpeksu. Obstawiam, że bardzo szybko po takiej akcji wszelkie poznańskie akcenty by zniknęły...
A ja myślę, że dobrze byłoby ogłosić oficjalny bojkot tego lumpeksu. Obstawiam, że bardzo szybko po takiej akcji wszelkie poznańskie akcenty by zniknęły...
Naprawdę wierzysz, że klienci tej firmy to sami kibice Pogoni Szczecin? Podejrzewam, że oni mają w dupie jakie układy panują w mieście, dopóki im się nie zwróci uwagi to żadne bojkoty ich nie obchodzą, ba, na nic się zdadzą bo i tak przeciętny klient kupuje tam coś raz na ruski rok.
Trzeba im po prostu wygarnąć, że albo usuną reklamę albo znajdą nad ranem rozbitą szybę z cegłą w środku.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Hańba w Galaxy - 18/05/2010 10:56
Właśnie odebrałem tel. od Pani Moniki z CH GALAXY. Cytuję: "Spółka s'oliver została zobowiązana do usunięcia elementów promujących lecha poznań w swoim sklepie w Szczecinie, muszą to zrobić do jutra do g.21. Jeżeli tego nie zrobią to CH GALAXY wynajmie firmę która to zrobi, a faktura za tę usługę zostanie przesłana do firmy s'oliver.
Właśnie odebrałem tel. od Pani Moniki z CH GALAXY. Cytuję: "Spółka s'oliver została zobowiązana do usunięcia elementów promujących lecha poznań w swoim sklepie w Szczecinie, muszą to zrobić do jutra do g.21. Jeżeli tego nie zrobią to CH GALAXY wynajmie firmę która to zrobi, a faktura za tę usługę zostanie przesłana do firmy s'oliver.
Pozdrawiam
KEDZIOR
Niech ktos napisze, czy zdejmneli pyrolandów po godz. 21!
Pozdrawiam
KEDZIOR
Wielkie dzieki i gratulacje za zaangażowanie w tej sprawie <brawo>
Pozdrawiam
KEDZIOR
Wielkie dzieki i gratulacje za zaangażowanie w tej sprawie <brawo>
j.w.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.