"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 03/11/2012 19:48
Mam do wyboru HTC One V, LG Swift L7, SONY Xperia U za każdy bym musiał zapłacic około 300zł (mixplus 30x50zł) . Głownie ma mi służyć do internetu, czasami jakiś film obejrzeć muzyki posłuchać, aparat też by się dobry przydał.
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 03/11/2012 21:52
Ten samsung to nie za bardzo. . W LG L7 najsłabszy aparat i procesor to na pewno, i pozostaje wybór pomiędzy HTC a Sony , a one v ma minimalnie większy wyświetlacz i obslugę kart microSD, w Xperii U jest mniejszy ekran(3,5 cala) i brak wejścia na karty microsd i chyba w porównaniu z htc lepszy aparat ,a na pewno procesor lepszy bo są 2 rdzenie. Jeżeli miał ktos styczność z tymi telefonami to niech napisze który lepiej się sprawował, czy było widać tą różnicę w procesorach .
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 04/11/2012 23:59
Nie kupujcie telefonow z Windows phone bo to kompletna porazka, nie posiadaja nawet 1% aplikacji dostepnych na androida, ten ich jebniety Zune to najbardziej pojebany program jaki w zyciu widzialem, za kazdym razem jak podlaczam telefon do kompa potrzebuje jebanej aktualizacji ktora trwa jebane godziny i nic nie daje uzytkownikowi, gdybym nie dal za niego tyle siana to bym juz go dawno rozjebal o sciane.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Korzystam od pół roku, z kilkoma znajomymi zamiast sms-y piszemy na whatsapp. Działa w zasadzie jak sms, można też wysyłać zdjęcia itp.. Nie korzystałem z innych tego typu programów, ale ten wydaje mi się, że jest ok. Ja jestem zadowolony.
edit: z info jakie mam to darmowy okres próbny jest chyba na rok, później trzeba zakupić program. ja narazie korzystam z darmowej wersji
Ostatnio edytowany przez: Paweł85, 22 listopada 2012, 14:10 [1 raz(y)]
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 20/12/2012 16:51
Jak ktoś planują zakupić nowy abonament w Orange ze smartfonami (osoba indywidualna) - proponuję poczekać do 28 grudnia - wtedy "podobno" wchodzi "sezon wyprzedażowy" i 5-6 modeli będzie w dużo niższej cenie.
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 11/01/2013 18:41
PowerAMP bezapelacyjnie ! zmienisz w equalizerze ustawienia i lepszego dźwięku już na żadnym innym nie osiągniesz, w markecie płatny ale na necie znajdziesz, a jak nie znajdziesz to moge ci wyslac na gadu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.