zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Akcja vlepka tez musi byc przeprowadzona masowo Ochrona na pewno po pojawieniu sie pierwszych sztuk vlepek bedzie aktywniej pilnowala okolicy sklepu, ale jak wpadnie ze 100 osob w jednym czasie, to gowno zrobia
Przed dzisiejszym meczem proponuje odwiedzic Galaxy i zrobic swoje
szyba jak stała tak stoi, ale do tego załatwili sobie ochrone do niej
Potwierdzam. Ledwo podszedłem i już za plecami ochrona. Sprzedawczyni mnie zbyła, że "ona się tym nie zajmuje" a na kierownika żadnego nie miałem czasu czekac... Był tam ktoś i rozmawiał?
Odp: Hańba w Galaxy - 17/05/2010 22:10
Albo może jakiś flashmob ? Staniemy sobie w barwach lub bez w kilkanaście osób przy szybie nic nie robiąc a przy okazji ją zasłaniając. Przecież stać sobie chyba wolno
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Hańba w Galaxy - 17/05/2010 22:16
W takich sklepach umowy sa skonstruowane w taki sposob, ze chociazby ta szybe sie zbilo, to i tak za pare dni wroci na swoje miejsce.
W takich sklepach umowy sa skonstruowane w taki sposob, ze chociazby ta szybe sie zbilo, to i tak za pare dni wroci na swoje miejsce.
hehe w takim układzie proponuję podzielić się i robić "warty" Jaga, to raczej powinna zająć się promowaniem meczu w Białymstoku, bo dalej mają ponad 1000biletów w kasach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.