Już nie przesadzaj z tym Galaxy Gio czy Mini, do internetu też potrzebny jest w miarę duży wyświetlacz, nie mówię tu o 5 calach, ale z 3,5 by się przydało
Polećcie jakiś telefon w przystępnej cenie z Androidem. Byleby dobrze śmigał internet
Na pewno żaden Szajsung albo jakiś SE (X-, albo ZTE Blade, HTC Desire.
Zadam może głupie pytanie: po co ci telefon z Androidem skoro w każdym innym masz internet ??
Z tańszych telefonów z tym systemem w tle niewiele skorzystasz a zapłacisz dosyć sporo...
Samsungów nie polecam ze względu na awaryjność (pracuje w serwisie więc mam do czynienia z tymi telefonami nader często).
Z Samsungów jak się uprzesz to Galaxy Ace albo Gio. Ewentualnie Galaxy Mini 2
Już nie przesadzaj z tym Galaxy Gio czy Mini, do internetu też potrzebny jest w miarę duży wyświetlacz, nie mówię tu o 5 calach, ale z 3,5 by się przydało
To niech kupi tablet Ja przeglądam neta na X-peria Ray (malutki wyświetlacz), i szczerze powiedziawszy jestem zadowolony, a telefony z takim wyświetlaczem w miarę niskiej cenie poprostu nie ma (wyjątki są, kosztem procesora etc, przez co użytkowanie telefonu jest uciążliwe)
Jeżeli chcesz coś z Androidem, postaw lepiej na coś z wyższej półki bo tylko się zrazisz do tego systemu. A do internetu nawet Nokia jest dobrym telefonem a z dużym wyświetlaczem w niskiej cenie już kupisz coś przyzwoitego
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 19/05/2012 16:15
Większość lombardów i sklepów z telefonami korzysta właśnie z tej strony. Doliczają jeszcze coś dla siebie.
Ogólnie simlock z Orange jest drogi, bo dosyć dobrze zabezpieczają swoje telefony.
Nie miał ktoś dzisiaj problemów z dzwonieniem z/do orange?
Nie było żadnych informacji o jakiejkolwiek awarii. Jeśli to Twój fon, wyłącz telefon i włącz ponownie. Czasem telefon się zawiesi i nic nie zrobisz, póki go nie wyłączysz.
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 29/05/2012 22:50
Telefon nie mój ale to była pierwsza rzecz jaką zasugerowałem Nie była to wina telefonu bo z różnych aparatów było sprawdzane więc się zastanawiałem czy wina karty sim czy sieci ale już działa więc chyba raczej sieć.
Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 30/05/2012 22:54
Witam zna kots program na androida służący blokowaniu połączeń i smsow? Taka czarna lista. Mam zainstalowany program SPC ale on nie do końca działa tak jakbym chciał a mianowicie odrzuca połączenie ale po 1 sygnale i smsy też dochodzą ale są wrzucane do tego programu. Ja z kolei potrzebuje program który będzie odrzucał połączenia całkowicie i smsy też nie bedą dochodziły Jest coś takiego? Poszukałbym na markecie ale wolałbym juz zainstalować coś sprawdzonego...
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 30 maja 2012, 23:03 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Witam zna kots program na androida służący blokowaniu połączeń i smsow? Taka czarna lista. Mam zainstalowany program SPC ale on nie do końca działa tak jakbym chciał a mianowicie odrzuca połączenie ale po 1 sygnale i smsy też dochodzą ale są wrzucane do tego programu. Ja z kolei potrzebuje program który będzie odrzucał połączenia całkowicie i smsy też nie bedą dochodziły Jest coś takiego? Poszukałbym na markecie ale wolałbym juz zainstalować coś sprawdzonego...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.