Odp: Jakie macie telefony komórkowe????? - 26/05/2007 23:59
A więc problem wygląda następująco:
Gdy chcę otworzyć w telefonie (Nokia 5200) w galerii zawartość karty pamięci wyskakuje mi że "Karta pamięci nie jest sformatowana" Co to może być? Czy w ramach gwarancji w Orange naprawią mi to?
Mam tego Sagema i jestem zadowolony. Jedynym minusem jest to, ze maksymalna dlugosc filmiku to 9 sekund. Wie ktos moze czy da rade "wydluzyc" czas filmikow? Aparat 1.3 mega piksela, odtwarzacz mp, karta pamieci mini sd, zestaw sluchawkowy i jeszcze kilka pierdolek.
W miare prosta obsluga, przejrzyste menu.
Mam telefon w sieci Orange (MIX) i co miesiąc mi doładowują te darmozjady konto o 50PLN. Wczoraj mialem te 50PLN, dziś wklepuję *124*#, patrzę a tam 0,00zł...jeśli to ma jakieś znaczenie (a podejrzewam, że ma niemałe) to telefon z sieci mi ukradli w maju. Zrobiłem duplikat karty, tamtą zablokowałem. Jest taka możliwość, że ta łajza co mi wtedy podpieprzyła tamten telefon w jakiś niewytłumaczalny sposób odblokowała karte i teraz dzwoni sobie na mój koszt?
Mam telefon w sieci Orange (MIX) i co miesiąc mi doładowują te darmozjady konto o 50PLN. Wczoraj mialem te 50PLN, dziś wklepuję *124*#, patrzę a tam 0,00zł...jeśli to ma jakieś znaczenie (a podejrzewam, że ma niemałe) to telefon z sieci mi ukradli w maju. Zrobiłem duplikat karty, tamtą zablokowałem. Jest taka możliwość, że ta łajza co mi wtedy podpieprzyła tamten telefon w jakiś niewytłumaczalny sposób odblokowała karte i teraz dzwoni sobie na mój koszt?
A nie mozesz poprosic operatora o biling czu cos ? Na Twoim miejscu poszedlbym do salonu firmowego. obok pl Rodla jest.
Ma ktoś może telefon w Orange dla Firm ? Są tam dostępne może do wykupienia jakieś pakiety na sms ?
Pakiety sms sa praktycznie w kazdej sieci i ofercie na abonament, wiec napewno sa w Orange dla firm, a jak masz watpliwosci mozesz sprawdzic na stronce.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.