Hańba w Galaxy - 14/05/2010 22:52
Wiem że wszyscy żyjemy teraz finałem w Bydgoszczy ale to co dzisiaj zobaczyłem to szczyt wszystkiego. ponieważ nie mam za dużo czasu nie biegam po sklepach no ale dzisiaj idę sobie po galaxy i co widzę ? wielkie kurwa logo lecha poznań na wystawie sklepu. tylkko dlatego że są ich sponsorem. zawrzało we mnie.
jeśli macie pomysł jak z tym gównem walczyć to czekam na rozsądne propozycje ja już szukam sposobu. sklep s.oliver powinien chyba usunąć chociaż to gówno,
jeśli uważacie że to temat nierpotrzebny to wyrzućcie go ale i tak trzeba z tym zrobić porządek
Odp: hańba w galaxy - 14/05/2010 23:10
Jakby nie patrzeć w największym centrum handlowym Szczecina, nie powinno być przyzwolenia na takie coś ..ale prawnie zapewne można im naskoczyć,chyba że każdy kto będzie w GLX-y wejdzie tam i im pociśnie..
Odp: hańba w galaxy - 14/05/2010 23:11
w Gryficach był podobny przykład w galerii hosso w sportowym gościu naściągał kilka gadżetów lecha po czasie się z tego wycofał i przeprosił
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: hańba w galaxy - 14/05/2010 23:36
Widocznie zarząd firmy nie orientuje się, że fakt że sponsorują jakąś polską drużynę nie przyczyni się do sprzedaży w całym kraju.
Odp: hańba w galaxy - 14/05/2010 23:38
Gdyby to nie było Galaxy tą witrynkę czekałoby zapewne spotkanie z cegłą lub farbami Trzeba mieć kurwa tupet żeby coś takiego odjebać..
Odp: hańba w galaxy - 15/05/2010 00:01
Spokojnie - jestem przekonany, ze kolesie po prostu nie wiedza, co robia, a nie, ze specjalnie chca nas wk**wic. Wiec wizyta i powazna rozmowa (kulturalna, ale stanowcza), szczegolnie w wykonaniu osob bez barw (zeby uniknac skojarzenia z "tymi zlymi kibolami, co wszystkich chca bic") powinna wystarczyc. Rozbicie szyby nie wyjasni im sedna problemu.
Odp: Hańba w Galaxy - 15/05/2010 00:21
Ciekawe od kiedy trwa ta akcja promocyjna i jak w innych miastach sie to odbywa...
Ida pyrki na majstra i sie popierdolilo w glowach niektorym.
Odp: Hańba w Galaxy - 15/05/2010 09:47
Jak zaczniemy sie awanturować to tylko Leszki będą się cieszyć bo znowu nam jakiegoś psikusa zrobiły. No ale jak na szybie pojawi się masa wlep to już może wyjść na wielki + dla nas Lech zaklejony szczelnie w Szczecinie wlepkami. Czyli w Szczecienie dalej bez zmian
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Hańba w Galaxy - 15/05/2010 11:26
Akcja vlepka tez musi byc przeprowadzona masowo Ochrona na pewno po pojawieniu sie pierwszych sztuk vlepek bedzie aktywniej pilnowala okolicy sklepu, ale jak wpadnie ze 100 osob w jednym czasie, to gowno zrobia
Przed dzisiejszym meczem proponuje odwiedzic Galaxy i zrobic swoje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.