... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Niestety nie bardzo mozemy pomoc, usluga Tapeciarza jest udostepniana nam przez serwis mobile.net.pl i to raczej do nich powinienes się zgłosić.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 06/09/2006 21:16
Tak mi przyszło do głowy że fajnie by było gdyby była możliwość wysyłania prywatnych wiadomości pomiędzy forumowiczami. Fakt jest taki że nie wszystkie tematy porusza się na necie a PW mogą w tym pomóc. No i dodatkowo można sobie niektóre kwestię wyjaśnić w ''2 klawiatury'' a nie walczyć z wiatrakami na forum. Nie wiem jak wygląda to od strony technicznej ale myślę że pomysł godny przemyślenia. Co admini na to?
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 07/09/2006 17:30
Upraszalem sie juz o to w zeszlym roku ale jakos bez odzewu. Funkcja "priwet mesadzów" na forum jest bardzo wskazana - dla mnie nawet moze to byc kosztem wywaleniem calego obecnego forum i postawienia od nowa
pewne sprawy nie sa zalezne ode mnie, sprawy techniczne prowadzi osoba, ktora ma duzo innych zajec i trzeba go mobilizowac wiec do dziela, bo ja tez jestem za tym pomyslem
Odp: Zmiany w serwisie PogonOnLine.pl - 07/10/2006 20:51
opcje PW jest na liście zmian w kolejnej wersji skryptu, nad która toczą się już prace, narazie pracuje grafik próbując odświeżyć grafikę, niedługo jak zakończę pozostałe projekty siadam do pisania v3.
opcje PW jest na liście zmian w kolejnej wersji skryptu, nad która toczą się już prace, narazie pracuje grafik próbując odświeżyć grafikę, niedługo jak zakończę pozostałe projekty siadam do pisania v3.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756870606 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.