Odp: Rozklejanie plakatów! - 31/10/2009 11:52
Bracia jeżeli ktoś z was zbiera plakaty Pogoni (te przed meczowe) niech podbije do mnie na gg.
Przy okazji proźba do takich ludzi żeby nie zrywali plakatów na mieście.
witam może miałbyś wzorki na kompie tych plakatów to już sam bym sobie podrukował
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Rozklejanie plakatów! - 06/03/2010 12:02
Bracia potrzebne są osoby do rozklejania plakatów. Do Niedzieli do 23 podbijac do mnie na gadu nawet jak jestem niedostepny pisac że chcecie rozklejac i swój nick z forum. Nawet jak rozklejałeś jesienią i myslisz że mam cię na liście to napisz. Potrzebne są też osoby z prawobrzeża!!!!! SEZON CZAS ZACZĄĆ
Odp: Rozklejanie plakatów! - 11/03/2010 12:33
Zapamietajcie sobie zeby nie wieszac plakatow na slupach Opery na Zamku, bo wiecej z tego szkody niz pozytku. Te ktore sa musza stamtad jak najszybciej zniknac bez naruszenia pozostalych reklam!
Odp: Rozklejanie plakatów! - 02/08/2011 16:50
Potrzebne osoby do rozklejania plakatów. Chętnych prosze o kontakt gg: 8334701. Podajcie tez swój nick z forum. NAJPÓŹNIEJ DO JUTRA DO 15. Pisać nawet jak niedostępny
Ostatnio edytowany przez: PLG, 2 sierpnia 2011, 17:13 [1 raz(y)]
ZGŁASZAĆ SIE DO ROZKLEJANIA DLA CHCĄCYCH BILETY NA SOBOTNI MECZ Z WARTĄ!!!. Dla spóźnialskich mozliwosc zalapania sie na liste dzis o 20:15 przy Rossmanie na pętli autobusowej Kołłątaja
Ostatnio edytowany przez: PLG, 3 sierpnia 2011, 15:34 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.