Odp: Rozklejanie plakatów! - 25/07/2009 11:48
jeest opcja, żeby kilka plakatów odebrać od kogoś na prawobrzeżu? jebana robota uniemożliwia mi podjechanie do klubu, a mam kilkqa ciekawych miejscówek na ich rozklejenie, jak by się ktoś pofatygował i odstąpił mi kilka, był bym wdzięczny.
pzdr!
Odp: Rozklejanie plakatów! - 26/07/2009 16:56
jakby ktoś z Niebuszewa i okolic chciał odebrac plakaty w okolicach kołłątaja to pisac na gg. Jutro bede w klubie i moge wziąć większa ilość żeby sie inni nie fatygowali.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Śpiewamy k***a!!! - 28/07/2009 16:47
uuuu pomysl chyba najlepszy jaki widziałem Lece do wozu mamuśki przykleić ( może na wszystkie szyby hehe dopiero by wzbudzało zainteresowanie )
Odp: Rozklejanie plakatów! - 28/07/2009 21:16
Wie ktoś może czy w Fali i na dole w Galaxy ze stoiskiem pamiątek Pogoni będą dostarczone plakaty reklamujące mecz z GKS?? Od 9-17 pracuje niestety i nie mam jak zajechać do klubu. Z chęcią porozklejam te kilkanaście plakatów w akademiku, w okolicach pracy,ale najpierw muszę je mieć.
Poza tym dziś jak jechałem rano do roboty to chyba tylko na Rodła w witrynie przystanku widziałem reklamę meczu także coś chyba z opóźnieniem rusza akcja rozklejania plakatów - mogę się mylić,ale czy plakaty nie powinny być rozwieszane właśnie od dzisiaj czyli wtorku??
Odp: Rozklejanie plakatów! - 10/08/2009 13:50Wszystkie osoby chcące w rundzie jesienej pomóc w klejeniu plakatów na terenie Szczecina proszę o kontakt pod numerem GG 6825921 najpóźniej do środy do godziny 12. Jeżeli będę niedostępny napisać w jakiej sprawie i zostawić swój nick z forum, na pewno odpiszę.
Pod dogadaniu się z Lrd w tym sezonie ja zajmę się dostarczaniem wam plakatów.
Z Granatowo-Bordowym pozdrowieniem
Brodo
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.