Rozklejanie plakatów! - 16/03/2009 16:24
Wszystkie osoby chcące w rundzie wiosennej pomóc w klejeniu plakatów na terenie Szczecina proszę o kontakt pod numerem GG ****** najpóźniej do środy do godziny 15. Jeżeli będę niedostępny napisać w jakiej sprawie i zostawić swój nick z forum, na pewno odpiszę. Mam nadzieję, że w tej rundzie większa ilość osób będzie zainteresowana pomocą.
Ostatnio edytowany przez: Lrd, 28 grudnia 2010, 19:51 [1 raz(y)]
Odp: Rozklejanie plakatów! - 25/03/2009 19:01
W mojej miejscowości i okolicach jest dość małe zainteresowanie Pogonią. Pomyślałem, że może gdybym przed każdym spotkaniem rozwieszał plakaty to to zainteresowanie mogłoby wzrosnąć. Czy jest taka możliwość że dostawałbym plakaty i rozwieszałbym je w moich okolicach ??
Odp: Rozklejanie plakatów! - 25/03/2009 21:05
Mieszkam w Warnowie (koło Międzyzdrojów) a plakaty rozklejać bym mógł właśnie w Warnowie, w Międzyzdrojach, Wolinie i Wisełce. Myśle że bardzo przydałoby sie rozklejać te plakaty w Międzyzdrojach bo tam jest zainteresowanie piłką, ale trzeba jakoś ludzi nakierunkować .
Kolego jutro będę przelatywał koło Twojej mieściny około 13, jadę do Świnoujścia to mógłbym Ci plakaty podrzucić ale musiałbym je odebrać od kogoś w Szczecinie tak do godziny 12.
Odp: Rozklejanie plakatów! - 25/03/2009 23:14
Wszystkie osoby, które chcą pomóc w lepieniu plakaty na mecz z Tychami proszę o kontakt na gg ****** najpóźniej do czwartku do godziny 20. Osoby, które brały plakaty na mecz z Kluczborkiem również proszę o odezwanie się na gadu.
Ostatnio edytowany przez: Lrd, 28 grudnia 2010, 19:52 [2 raz(y)]
Odp: Rozklejanie plakatów! - 01/04/2009 15:04
Jak ja rozwieszałem plakaty... to niektóre znikał szybciej niż sie mogło zdawać. Są w tym mieście debile co poprostu sobie zrywają dla zabawy.... ehhh... Są to poszczególne miejsca, dzielnice.... wiec jak zauważycie ze gdzies regularnie są zrywane plakaty to wiecej tam nie wieszajcie.....
Odp: Rozklejanie plakatów! - 11/05/2009 22:46
Teraz dopiero rzuciło mi się w oczy, że pierwsza przyśpiewka umieszczona w tle na herbie jest z błędem.. "Choć na świecie (...) NIEBIESKO CZERWONY sztandar.." Wypadałoby na przyszłość uniknąć takich błędów, bo później wychodzi że częśc z kibiców nie wie dokładnie jakie mamy barwy..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Teraz dopiero rzuciło mi się w oczy, że pierwsza przyśpiewka umieszczona w tle na herbie jest z błędem.. "Choć na świecie (...) NIEBIESKO CZERWONY sztandar.." Wypadałoby na przyszłość uniknąć takich błędów, bo później wychodzi że częśc z kibiców nie wie dokładnie jakie mamy barwy..
Odp: Rozklejanie plakatów! - 19/05/2009 17:56
W związku z mym wyjazdem plakatów na Gawin u mnie nie będzie. Wszyscy zainteresowani będą mogli je odebrać z klubu już od jutra. Jutro plakaty w klubie powinny być około 11, można odbierać do godziny 16. W czwartek i piątek w godzinach 9 - 16.
Dzisiaj dostepne beda plakaty odnosnie wyjazdy do Zielonej Góry wiec zglaszac sie do Lrd.
To ja od siebie jeszcze dodam, że nawet osoby, które są chętne do rozlepiania tych plakatów, a kleją plakaty na mecze w Szczecinie mają odezwać się na gadu. Będzie to dla mnie dużo wygodniejsze, niż jakbym ja miał każdemu z Was osobno pisać, bo mam nadzieję, że w sprawie plakatów wyjazdowych odezwie się trochę więcej ludzi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.