Odp: bilety - 16/04/2008 16:51
Czy sa jacys ludzie, ktorzy maja bilety na mecz Austra - Polska? Jako posiadacz biletu wlasnie na ten mecz chcialem zapytac czy jest planowany jakis zorganizowany wyjazd ze Szczecina? Jesli nie to moze warto byloby go zorganizowac?
pozdro
Odp: bilety - 17/04/2008 16:24
Najbliższym miastek z którego jedzie autokar jest chyba poznań. To przerąbane by nie było transportu na euro ze szczecina . Czy ludzie nie polosowali biletów z naszego województwa? Ja jestem z gryfic i mam bilety na POLSKA - Niemcy ale chciałbym jechać autokarem bo tak wygodnie
pozdrowionka POGOŃ PANYyyyyy
Odp: bilety - 18/04/2008 19:45
Ja niestety nie wylosowalem biletow ale znalazlem sposob na to zeby byc moze obejrzec wszystkie mecze w Wiedniu a mianowicie znalazlem ogloszenie aby sprzedawac napoje podczas spotkan.Praca 5 h zarobek od 40 do 70 eur + napiwki
wymagania znajomosc Niemca i jakiegos jezyka Angileski, Polski.no i troche sprytu Mozna to potraktowac jako prace sezonowa nic nie pisze o pozwoleniu tak wiec moze ktos sprobowac,trzeba sie dobrze zareklamowac wyslac zdjecie i moze sie poszczesci (po niemiecku oczywiscie) oto adres [email protected] i czekac
i jeszcze jedno jak sie komus uda zalatwie kwatere na miesiac gratis
SZUKAM CHETNYCH NA WYMIANE BILETOW JA POSIADAM BILETY NIESTETY NIE NA NASZA REPREZENTACJE.
FRANCJA-RUMUNIA 4SZT.
FRANCJA-HOLANDIA 8SZT.
FRANCJA-WLOCHY 4SZT.
CWIERCFINAKL WE WIEDNIU 4 SZT.
POLFINAL W BASEL 4SZT.
CHETNE OSOBY KTORE POSIADAJA BILETY NA MECZE NASZEJ REPREZENTACJI ORAZ NA INNE MECZE I CHCIALY BY SIE WYMIENIC PROSZE O KONTAKT. [email protected] LUB TEL.606175555
Odp: bilety - 12/05/2008 17:32
Rowniez jestem chetny( 3 osoby) na wspolny przejazd na Austri na mecze. Dobrze by bylo cos zorganizowac, autem to tanio nie wyjdzie ;/
Odp: bilety - 13/05/2008 09:30
Wczoraj, szukalismy jakiś tanich linii, które dowiozą nas na miejsce...
najlepiej chyba jechać autobusem. W Szczecinie nic nie znalezlismy za to przez Poznań jedzie autokar- bezpośrednio- (Jezdzi przez wieksze miasta ale do Szczecinia nie dojezdza :/). No i chyba tym pojedziemy, koszt jednego biletu to 300 zł w obie strony.
Moja kumpela jezdzila przez Berlin,najpierw jechala busem do Berlina ,tam czekala godz i dalej do Wiednia autokarem (taka ciekawostka autokar staje jakies 1,5 2 km od stadionu)a bilet kupowala na miejscu w Szczecinie,pozniej jak sie dowiem napisze jakie to biuro,GULIWER TRANS tel 914831399 a cena ok 300zlw dwie strony,albo jest opcja tez z Berlina ale pociagiem normalnie bilet kosztuje 80eur ale jezeli sie kupi odpowiednio wczesniej to mozna zaplacic tylko 30eur,i jeszcze jedna, pociagiem ok 50zl do Wroclawia i tam przewoznikiem do Wiednia koszt ok 35 eur wyjezdzaja najczesciej ok 20 www.tatarczuk.pl
Jezeli chodzi o przejazd autem to mysle ze drogo nie wychodzi, mi wychodzi ok 65eur w jedna strone doliczajac Klagenfurt to jeszcze ok 20eur przeliczajac to na 5 typa to mysle ze jest spoko
Ostatnio edytowany przez: AMS, 13 maja 2008, 21:01 [4 raz(y)]
Nie dosc , ze popierd... to jeszcze firma kurierska nie wiadomo skad wzieta. Odbieralem bilety w Koszalinie , a ile sie naszukac musialem siedziby Siodemki. Zadnej tabliczki , folderu , samochodu firmowego . Doslownie nic. Dookola nikt nie wie co to za firma i gdzie jest.
Ale sam sobie winny jestem.Przynajnmniej rzecznik kozminski tak twierdzi
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.