Odp: Kto za Janasa?! - 08/07/2006 16:42
A moim skromnym zdaniem trenerem zostanie ktos kogo sie najmniej spodziewamy,tak jak bylo z Engelem
Bym sie nie zdziwil jak by to byl jakis Czech
Odp: Kto za Janasa?! - 11/07/2006 18:54
Holender Leo Beenhakker został selekcjonerem piłkarskiej reprezentacji Polski. 64-letni szkoleniowiec podpisał kontrakt na 15 miesięcy - poinformował we wtorek przewodniczący wydziału szkolenia PZPN Antoni Piechniczek.Kontrakt może być automatycznie przedłużony w wypadku sukcesu reprezentacji w eliminacjach mistrzostw Europy 2008.
Szkoleniowiec ten zastąpi na stanowisku Pawła Janasa. Asystentem Holendra będzie Dariusz Dziekanowski.
Beenhakker rozpocznie pracę z biało – czerwonymi od 1 sierpnia
zrodlo onet.pl
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Odp: Kto za Janasa?! - 11/07/2006 20:23
Ja też twierdze, że dobrze. Najważniejsze, że nie ma już Janasa... Skoro ten Leo z półamatorskim bambusami z jakiś wysp awansował do MŚ i zremisował nawet mecz, pokazując dobrą grę (leszpą od Polski...) to tym bardziej z naszymi grajkami powinien coś ugrac...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Kto za Janasa?! - 11/07/2006 20:39
Jak najbardziej pozytywna wiadomość. Cieszę się również z tego, iż to nie Majewski został jego asystentem, jak całkiem niedawno podawały media.
Odp: Kto za Janasa?! - 11/07/2006 23:00
Na pewno dobra wiadomosc, choc nie byl moim faworytem. Dzisiejsza konferencja prasowa przeprowadzona zostala bardzo profesjonalnie i jesli ma mieszkac w Polsce i uczyc sie jezyka to jestem optymista.
A ja nie ciesze sie ze zostal asystentem Dziekanowski. Dziala mi on na nerwy, duzo bardziej wolalbym Koseckiego.
Odp: Kto za Janasa?! - 12/07/2006 10:34
Co do asystenta to wolałbym Urbana...co do faworyzowania Dudka i Rząsy to się tego boję...ale zobaczymy.Obecność De Zeuwa w sztabie szkoleniowym powinna jednak martwić zarówno Boruca jak i Kuszczaka, Kowalewskiego i Fabiańskiego(na dzień dzisiejszy to oni są najbliżej kadry)
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Z ostatnich wypowiedzi Dudka wynika, że czuje się pewnie jakby był już numerem jeden. A wybór De Zeuwa tylko to potwierdza. A jeszcze niedawano Dudek sam najeżdżał na Janasa że był pod wpływem różnych menadżerów
Na pewno dobra wiadomosc, choc nie byl moim faworytem. Dzisiejsza konferencja prasowa przeprowadzona zostala bardzo profesjonalnie i jesli ma mieszkac w Polsce i uczyc sie jezyka to jestem optymista.
Jak najbardziej pozytywna wiadomość. Cieszę się również z tego, iż to nie Majewski został jego asystentem, jak całkiem niedawno podawały media.
A ja nie ciesze sie ze zostal asystentem Dziekanowski. Dziala mi on na nerwy, duzo bardziej wolalbym Koseckiego.
Też bym wolał Koseckiego na jego miejscu, ale przede wszystkim dobrze się stało, że nie szanowny pan Stefan...
Odp: Kto za Janasa?! - 14/07/2006 22:21
Arena zwolniony... juz 16 trenerow uczestnikow odeszlo. Ciekawe czy zatrudnia zagranicznego szkoleniowca wreszcie. Watpie aby Klinsmann sie zgodzil.
Odp: Kto za Janasa?! - 15/08/2006 13:32
Frans Hoek został dziś oficjalnie trenerem bramkarzy reprezentacji Polski. Holender w przeszłości trenował min. bramkarzy Ajaxu i Barcelony.
Co do asystenta to wolałbym Urbana...co do faworyzowania Dudka i Rząsy to się tego boję...ale zobaczymy.Obecność De Zeuwa w sztabie szkoleniowym powinna jednak martwić zarówno Boruca jak i Kuszczaka, Kowalewskiego i Fabiańskiego(na dzień dzisiejszy to oni są najbliżej kadry)
Zaczyna mnie Leo powoli wkur.... Mam nadzieję, że to Kowalewski zagra przeciwko Finalndii oraz Serbii choć pewnie są to złudne nadzieje.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Kto za Janasa?! - 09/09/2006 15:32
Leo ponosi najmniejszą winę za zaistniałą sytuację bo pracuje z kadrą zbyt krótko, chociaż z Serbią gra momentami wyglądała bardzo dobrze. Jeśli da sie mu odpowiednia dużo czasu to coś z tą reprezentacją zdziała.Zwolnienie go w trakcie eliminacji było by fatalnym błędem wtedy raczej na 100 % pożegnalibyśmy się z Euro 2008.Ja jeszcze wierzę że uda nam się awansować.
Zaczyna mnie Leo powoli wkur.... Mam nadzieję, że to Kowalewski zagra przeciwko Finalndii oraz Serbii choć pewnie są to złudne nadzieje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.