Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 03/06/2006 18:55
Witam
Mam jescze wolne miejsca w busie na mecz Polska-Ekwador.
Wyprawa planowana jest najpierw do Hollandi a potem na mecz wyjazd z czwartku na piatek koszt 250 zl
GG 4655320 tel 880-811-050
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 04/06/2006 17:34
Vasyl jestem zainteresowany tymi 2 bilecikami o konkretach mozesz poinformowac mnie pod numerem gg: 5938052. moge nie byc dostepny, bo mam wiele glupich i nieciekawych spraw na glowie, ale odpisze napewno. Pozdro
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 05/06/2006 20:28
Troche odbiegne od tematu, ale przyznam, ze juz dzis widac sporo Polakow na niemieckich autostradach Wiec pewnie i w Gelesenkirchien bedzie nas sporo. Oczwiscie cale maisto bedzie we vlpekach
( sorki, ze bez polskich znakow ale te niemieckie klawiatury tak maja)
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 12/06/2006 11:05
Tak się składa, że w dniu meczu Niemcy-Polska będę w Berlinie i zamierzam oglądnąć tam mecz na telebimie. Może to być ciekawe przeżycie oglądać mecz w "jaskini lwa".
Czy ktoś również będzie tam w dniu meczu? Czy ktoś wie gdzie jest telebim w Berlinie?
Mam nadzieję, że oglądanie meczu z kibicami niemieckimi nie będzie zbyt niebezpieczne . Chyba, że nasi wygrają.
Tak się składa, że w dniu meczu Niemcy-Polska będę w Berlinie i zamierzam oglądnąć tam mecz na telebimie. Może to być ciekawe przeżycie oglądać mecz w "jaskini lwa".
Czy ktoś również będzie tam w dniu meczu? Czy ktoś wie gdzie jest telebim w Berlinie?
Mam nadzieję, że oglądanie meczu z kibicami niemieckimi nie będzie zbyt niebezpieczne . Chyba, że nasi wygrają.
Z tego co pamiętam, to w Berlinie na Potsdamer Platz ma stać stadion z telebimem.
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 12/06/2006 19:01
Sprawdziłem i okazuje się, że w okolicach Bramy Brandenburskiej będą ustawione cztery telebimy, na których codziennie w dniach rozgrywania meczów będą one transmitowane.
A po zakończeniu ostatniego meczu dnia, dyskoteka i pokaz sztucznych ogni. Może być ciekawie...
Odp: Mundial 2006 a kibice Pogoni - 12/06/2006 19:38
W Berlinie do wyboru mamy obok bundestagu stoi stadion na 10000 miejsc z dwoma telebimami dookola niego sa boiska ze sztuczna nawieszchnia i wiele innych atrakcji dla kibicow mozna pograc w noge itd.wjazd 3 euro do tego na aleji 17 juni od bramy brandenburskiej do pomnika z aniolem jest ulica zamknieta i mamy rozstawionych na dlugosci chyba nie jestem pewien ale 10 telebimow wjazd free ale nie mozna wnosic zadnych napoi ewentualnie jakies zarcie dokladna kontrola na wejsciu ogolnie jest wesolo byylem w czwartek i sobote na meczach oglada sie calkiem ciekawie w srode tez sie wybieramy ekipa do Berlina na mecz bedzie ostro napewno
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.