Odp: bilety - 17/02/2008 14:01
Mi udało się wczoraj zarezerwować sobie bilety na mecze grupowe, na dalsze nie rezerwowałem bo wymagane było podanie swojego konta bankowego - do teraz zastanawiam się po co?
No właśnie o co z tym chodzi?? Znajomym którym udało się zamówić bilety, mają komunikat o niedopłacie 30zł i prośba o szybkie uregulowanie zaległości... Przecież to jest śmieszne, żeby za samo uczestnictwo w losowaniu płacić 30zł !!
Odp: bilety - 17/02/2008 22:35
Dokładnie, rozumiem już to, że w razie wygranej w losowaniu płacić te wymagane 30 zł. za dowóz biletów, ale przed losowaniem?
I jeszcze jedno, ja zarezerwowałem 3 bilety i mam do zapłacenia 90 zł. jeśli wygram to co oni mi będą te bilety pojedynczo przysyłać i za każdy bilet 30 zł. za przesyłkę?
Ludzi odpowiedzialnych za pomysł rozprowadzania biletów na Euro powinno się wykastrować lub powiesić.
widocznie niektórzy węszą niezły zarobek,a ludzie zrobią wszystko by zdobyć te bilety...no coż dopóki jawnie takie "złodziejstwo" bedzie akceptowane to będzie praktykowane.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: bilety - 18/02/2008 21:04
ja sobie odpuszczam zamawianie tych biletow...jak na razie to jest ponizej ludzkiej godnosci
najwyzej na telebimie obejrze
Odp: bilety - 19/02/2008 10:02
też mi się udało wejść.. tylko, że trzeba się zarejestrować (czyli poczekać na e-mail..) więc pewnie znowu trochę zejdzie..
ja się zapisuje wyłącznie dla zasady bo przy moim szczęściu to prędzej w Totak wygram niż wylosuje bilet
edit:
Właśnie dokonałeś zgłoszenia do losowania na:
Impreza: Polska - Austria
Kiedy : 2008-06-12 godz: 20:45
Gdzie : Austria-Wiedeń, Ernst-Happel-Stadion
w końcu.. chociaż w sumie zajęło mi to mniej niż 20 min a we wcześniejsze dni nawet nie wchodziłem
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 19 lutego 2008, 10:14 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: bilety - 19/02/2008 10:25
czy moze ktoś z tych co się zapisali już na bilety powiedzieć czy trzeba odrazu podawać tam numer konta bankowego czy tylko adres dane osobowe i pesel?? a i czy numer dowodu osobistego też odrazu żądają??
Odp: bilety - 19/02/2008 10:31
Poszło; dwa z Niemcami i dwa z Chorwacją
wchodźcie tylko przez stronkę pzpnu tak jak podał bo(L)ek, parę razy F5 i idzie jak burza
no to pozostaje czekać na losowanko... podobno prawdopodobieństwo trafienia wynosi tyle ile trafienie czwórki w totka
promusi jest napisane że nie ponosisz żadnych opłat do czasu losowania,pesel wymagany natomiast nr. dowodu nie...
Ostatnio edytowany przez: 1973, 19 lutego 2008, 10:36 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.