Jak Krzynowek strzelal to sie zirytowalem i juz bluzgac zaczelem,ze nie podal do srodka (chyba Lewandowski tam stal i byl na duzo duzo lepszej pozycji i do rozegrania i do strzalu)
niemogłem ogladac meczu na żywo bo byłem ze swoją dziewczyną na weselu ale teraz jak oglądam te linki to się łza niesamowicie ciśnie do oka PS nikt tak niepotrafii stwozyc klimatu jak Szpakowski!!! Za to szacunek panie Darku!
kurwa tak frajerskiej porażki nie można darować-zakładam że Finowie czy Serbowie przy tak cienko grającej Portugalii nie przegrali by tego meczu. Trzebabyło olać ten mecz i skupić sie na Finach a zamiast trzech punkłów bedzie zero
przepraszam
Cienki jak naleśnik jesteś frustraciku Hahaha
ciekaw co byś myslał o tym meczu jakby sie skonczyło 2:1 dla Portugalii. a wszystko na to wskazywało. obyśmy tego nie spieprzyli w Srode bo wierz mi-to bedzie jeszcze trudniejszy mecz i chyba ważniejszy niz ten w sobote...
kurwa tak frajerskiej porażki nie można darować-zakładam że Finowie czy Serbowie przy tak cienko grającej Portugalii nie przegrali by tego meczu. Trzebabyło olać ten mecz i skupić sie na Finach a zamiast trzech punkłów bedzie zero
przepraszam
Cienki jak naleśnik jesteś frustraciku Hahaha
ciekaw co byś myslał o tym meczu jakby sie skonczyło 2:1 dla Portugalii. a wszystko na to wskazywało. obyśmy tego nie spieprzyli w Srode bo wierz mi-to bedzie jeszcze trudniejszy mecz i chyba ważniejszy niz ten w sobote...
NIe wiem czy jest sie z czego cieszyc... Juz mogla serbia odpasc z gry a tak jak przegramy w Serbii to bedzie dupa blada
Mysle ze sie wczesniej sie wyjasni...a nawet jakby to i tak mysle ze gorzej by sie gralo z Serbia co gra o pietruszke..niz z Serbia na ktorej bedzie ogromna presja
NIe wiem czy jest sie z czego cieszyc... Juz mogla serbia odpasc z gry a tak jak przegramy w Serbii to bedzie dupa blada
Mysle ze sie wczesniej sie wyjasni...a nawet jakby to i tak mysle ze gorzej by sie gralo z Serbia co gra o pietruszke..niz z Serbia na ktorej bedzie ogromna presja
ale jakby Serbia już się nie liczyła i grałaby o pietruszkę to my bylibyśmy już w finalach, tak naprawade to wszystko wskazuje na to, że to z Serbią bedziemy walczyć o to drugie miejsce i też nie byłbym taki pewny czy ten ich dzisiejszy remis z Portugalią jest dla nas korzystny
Odp: Eliminacje do piłkarskich ME 2008 r. - 13/09/2007 11:58
Powinniśmy się koncentrować na zwycięstwach w najbliższych meczach z Belgią i Kazachstanem Mam nadzieję że jak to wygramy to już przed meczem z Serbią zapewnimy sobie awans. Serbowie mają dużą szanse zgubić punkty np. w Armenii. Portugalia i Finlandia też będą traciły bo m.in. grają ze sobą
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.