Odp: bilety - 16/02/2008 13:48
Normalnie kompletna porażka z serwisem kupbilet.pl samo wyświetlenie strony zajęło około 10 minut potem napisało mi że jestem 1253 w kolejce a po pół godziny czekania byłem 1328 ktoś mi sie wjebał w kolejke jak byłem zapalić czy co ale w sumie i tak nie licze raczej na cud bo i tak będzie losowanie tysiąca biletów na 500 tys. chętnych
Mam natomiast pytanie dotyczące serwisów zagranicznych takich jak euro2008tickets.com czy worldtickets.com są tam bilety po 300-500 euro m.in. na mecze Polaków ale czy są to gwarantowane bilety czy też będzie losowanie orientuje się może ktoś albo ktoś już kupił na jakimś zagranicznym serwisie bilety. Chuj z biletami Polacy będziemy z wami
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Dzisiaj na tvn24 rozmawiali o portalu www.euroteam.info. Są tam dostępne bilety na każdy mecz na Euro w tym również na mecze Polaków. Ceny są.... nieporównywalne do ustalonych przez UEFA. Dla przykładu na mecz Polska-Niemcy -> od 950 do prawie 1400 euro za bilet !!!
Reporterzy tvn24 zadzwonili do tego portalu z pytaniem - Skąd będziecie mieli państwo bilety na mecze Polaków i pozostałe mecze Euro?
Odp. Bilety sprzedadzą nam działacze z każdej federacji w tym również działacze PZPN.
Odp: bilety - 16/02/2008 15:53
Generalnie kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia ale większość i tak woli zrobić rezerwację na hurra; chyba taka nasza polska mentalność, kto pierwszy ten lepszy
Ostatnio edytowany przez: 1973, 15 lutego 2012, 15:58 [1 raz(y)]
Pokazywali reportaż w faktach TVN. W innych krajach podobnie jak w Polsce, związki piłkarskie większość biletów przeznaczają dla działaczy, polityków, "osobistości, które muszą być na meczach". Dla przykładu w Niemczech jest to aż 82% biletów, u nas jeszcze nie wiadomo , lecz na pewno dla kibiców zostanie przeznaczonych mniej niż połowa biletów, jakie otrzyma PZPN.
Krew mnie zalewa jak słyszę, że "działacze już planują odsprzedawać swoje bilety". Nie po to je k... dostają za darmo, aby je odsprzedać i sobie zarobić. Jak mawiał jeden gość z Testosteronu: To jest jakaś massakra panowie....
Odp: bilety - 16/02/2008 22:20
Parodia z tym serwisem kupbilet nie dość, że czekania od groma to już jak się zalogowałem to wszedłem na stronę z biletami, nie miałem wpisanego peselu i musiałem uzupełniać dane minął limit czasowy i tylko na jeden mecz zdążyłem zarezerwować bilet, mam nadzieję, że nie wyświetli mi zaraz czegoś że koniec zamawiania :/
A i jeszcze niby czemu działacze mają dostawać bilety na mecze reprezentacji?! Co oni takiego zrobili, że im się należy bilet a kibicowi nie? Żenada.. piłka nożna dla kibiców!
Jasne, że są np. byli zasłużeni piłkarze, ale niezrozumiałe dla mnie jest dawanie biletów osobom które przez X czasu siedzą za biurkiem, z reprezentacją ani kibicowaniem mają mało wspólnego, a zależy im tylko na pokazaniu się na dużej imprezie.
Odp: bilety - 16/02/2008 23:12
W regulaminie mowa o karaniu prób sprzedaży biletów przez kibiców którzy wylosują bilet sumą 5000zł. Natomiast sprzedaż biletów przez działaczy jest dozwolona....takie rzeczy tylko u nas.
Odp: bilety - 17/02/2008 13:38
jeszcze smią twierdzic ze to wina kibiców... co za paronoja.Pewnie do ostatniego dnia zgloszen nie bedzie nic dzialac a pozniej powiedzą ze bilety nie zostaly wykorzystane i oddali sponsorą ktorzy powystawiaja bilety na allegro za 2 tys euro..co za kurweskie stowarzyszenie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.