Belgia - Polska - 14/10/2006 22:30
Jesli ktos ze Szczecina wybiera sie na ten mecz prosze o kontakt na email [email protected] albo o odpowiedz w temacie . Wchodzi w gre wypicie jakiegos piwka przed meczem pozdrawiam z Irlandii
Odp: Belgia - Polska - 14/10/2006 22:39
A gdzie dokładnie kolega mieszka jeśli to nie jest tajemnica, na mecz może i bym się wybrał ale nie bardzo bym chciał sam jechać a ewentualnie jeśli można się podczepić pod kogokolwiek z wyspy gdzie dane jest i mnie mieszkać to czemu nie jak coś to daj znać na mejla jest w profilu.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Belgia - Polska - 15/10/2006 00:40
mieszkam w Irlandii w hrabstwie Cork. Bilety na samolot z Irlandii z Ryanaira kosztuja 1cent plus oplaty lotniskowe. Bede lecial z Dublina. (btw, pozdrowienia Scarface jak tam w Szkocji )
Odp: Belgia - Polska - 15/10/2006 10:10
Bilety faktycznie kosztują grosze tzn. centy :; jeśli tylko uda się załatwić 2 dni wolne to pewnie pojadę tylko tak jak wspomniałem podczepiając się pod kogoś lub grupke kiboli bo samemu to odpada.
P.S.
Nie mieszkam w szkocji tylko w Irlandii w hrabstwie Mayo.
P.S. 2
Wie ktoś gdzie jak i za ile można kupić bilet.
Ostatnio edytowany przez: Scarface, 15 października 2006, 23:16 [1 raz(y)]
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Belgia - Polska - 18/10/2006 08:11
Ttak bilety mozna nabywac przez Belgijska Federacje Piłkarska, na ich stronie (www.footbel.com) jest specjalny formularz, jednkaze aby sie zarejestrowac trzeba mieszkac w jednym z panstw (Francja, Belgia, Niemcy, Luxembourg i Holandia). Jest jednak specjalna forma zamawiania biletow przez Polakow (i nietylko).
Odp: Belgia - Polska - 18/10/2006 21:37
to moze jak juz w temacie biletu, stadionu, to ktos dobrze ogarniety w internecie moglby znalezc jakies wytyczne jak dojechac z lotniska do centrum miasta i z centrum miasta na stadion z gory dziekuje
Bramkarze:
Artur Boruc (Celtic Glasgow )
Tomasz Kuszczak (Manchester United)
Mariusz Pawełek (Wisła Kraków)
Obrońcy:
Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus)
Marcin Baszczyński (Wisła Kraków)
Jacek Bąk (Al-Ryyan )
Paweł Golański (Korona Kielce )
Marcin Wasilewski (Lech Poznań )
Grzegorz Bronowicki (Legia Warszawa)
Krzysztof Łągiewka (Krylia Sowietow Samara)
Pomocnicy:
Radosław Sobolewski (Wisła Kraków),
Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck)
Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund )
Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg)
Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków)
Łukasz Garguła (GKS Bełchatów ) Przemysław Kaźmierczak (Boavista FC) Rafał Grzelak (Bovista FC)
Piotr Giza (Cracovia Kraków)
Napastnicy:
Tomasz Frankowski (Tenerife )
Maciej Żurawski (Celtic Glasgow)
Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre) .
Radosław Matusiak (GKS Bełchatów)
Grzegorz Rasiak (Southampton FC)
Pewnie wygladac bedzie to mniej wiecej tak:
Boruc-Zewlakow,Baszczynski,Bak,Bronowicki-Lewandowski,Sobolewski/Krzynowek,Smolarek,Blaszczykowski-Zurawski,Rasiak/Frankowski/Jelen (nie bralem pod uwage P/L strona)
A wiec sklad pozytywny, wiekszosc gra, a nie siedzi u siebie w klubach i to mi sie podoba, jak to bedzie zobaczymy, mam nadzieje, ze styl gry - jak z Portugalia, Efektownosc - jak z Portugalia, wynik - oby do przodu
Co do powolan Grzelaka i Kazmierczaka, nalezy im sie, naprawde dobrze graja w Boaviscie.
Odp: Belgia - Polska - 06/11/2006 23:09
na belgijskiej stronie jest napisane ze juz niema biletow na polski sektor , ale czasem ktos w polsce jeszcze moze miec i chcialem dodac ze jesli ktos zamawial tak jak ja bilety przez zwiazek belgijski i placil przelewem ,to potwierdzenia i adres odbiorow biletow bedzie do kazdego wyslany na adres email w srode 8 listopad, dzwonilem dzis do zwiazku belgijskiego ,odbior biletow w budynku obok stadionu .pozdrawiam wszystkich .
lala555 londyn
Ps. dzieki dla kolegi D A W za link do strony z biletami
Ostatnio edytowany przez: lala555, 7 listopada 2006, 14:30 [1 raz(y)]
Odp: Belgia - Polska - 07/11/2006 07:37
nie ma problemu wkoncu musimy pokazac tam tez pojawic, co do biletow to jest mozliwosc rezerwacji ich w roznych biurach podrozy - nie wiem tylko czy jakies ze szczecina tym sie zajmuje, musialbys podzwonic po tych biurach, wiem ze na www.olympictravel.pl jest jakas informacja o tym
Odp: Belgia - Polska - 07/11/2006 14:37
chcialem zapytac czy moze ktos juz byl kiedys na tym stadionie i orientuje sie jak tam jest z parkingiem ,czy jest szansa zaparkowac kolo stadionu czy raczej gdzies dalej ,przegladalem dzis google earth fotki z gory i widze ze jest tam troche uliczek miedzy osiedlami gdzie moze by byla szansa zaparkowac
obrońcy: Mark de Man (Anderlecht Bruksela), Carl Hoefkens (Stoke City), Philippe Leonard (Feyenoord Rotterdam), Daniel van Buyten (Bayern Monachium), Jelle van Damme (Anderlecht), Anthony vanden Borre (Anderlecht), Thomas Vermaelen (Ajax Amsterdam);
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.