Odp: Polski hip hop!!! - 01/03/2004 16:23> Co do Flexxipa to rowniez mi sie spodobal ten kawalek...a teraz zbieram kase na > najnowszy album O.S.T.R. "Jazz w wolnych chwilach" mialem na kompie 20 > sekundowki...plyta jest po prostu genialna (dla mnie)
Musze przyznać że zajebista plytka "jazz w wolnych chwilach" ,mam na kompie Zbierać na orginał ? Moge ci nagrac za o wiele mniejszą kwotę
Co sądzicie o powrocie Grammatika ? Jak dla mnie kawalek "Reaktywacja " jest zajebisty a te solówki Eldo troche nudne...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Polski hip hop!!! - 01/03/2004 17:23> Co do Flexxipa to rowniez mi sie spodobal ten kawalek...a teraz zbieram kase na > najnowszy album O.S.T.R. "Jazz w wolnych chwilach" mialem na kompie 20 > sekundowki...plyta jest po prostu genialna (dla mnie)
zagadnij mnie na gg. być może kupowanie plyty okaże się niekonieczne
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Polski hip hop!!! - 01/03/2004 17:38> > Co do Flexxipa to rowniez mi sie spodobal ten kawalek...a teraz zbieram kase > na > najnowszy album O.S.T.R. "Jazz w wolnych chwilach" mialem na kompie 20 > sekundowki...plyta jest po prostu genialna (dla mnie)
zagadnij mnie na gg. > być może kupowanie plyty okaże się niekonieczne
Helmut nie rób mi konkutrencjii
pozdro.
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Odp: Polski hip hop!!! - 05/03/2004 10:00
A ja polecam Libera (mimo ze poznań ) no i oczywiście nowy album FU Szczególnie piosenke ja i ty oraz obiecuje zadzwonie! pozdro
Odp: Polski hip hop!!! - 26/08/2010 00:09
omg, ale na temat trafiłem! ciekawe czy część z was zmieniła poglądy:>? tym niemniej przyznam ze stare płyty ascx są zajebiste, ale żeby tematu nie rozmywać:
co prawda dopiero w październiku, ale warto już sobie to uwzględnić. a temat może będzie służył, bo dużo osób tu rapem żyje, co niekiedy irytowało innych użytkowników w temacie o muzyce
pzdr!
Odp: Polski hip hop!!! - 26/08/2010 01:19
Ja polecam Epke skladu Neolog (Krzaku i Kari) ze Szczecina pt. "Po prostu EP" . Dobry podziemny materiał , 6 traków + 2 remixy .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.