Odp: ULTRAS ONLINE - 07/04/2010 11:36
Akcje typu banda na bande nie maja sensu do puki nie bedzie polanki... tak więc proponuje aby na grille puki co przychodzili ci którzy maja min 150 w łącznych statach...
pozdrawiam GRHU1948
No i jak grochem o ścianę.
Inna kwestia, że od 24 godzin nie dostałem ani jednego tokena. Nie chodzi o to ze nikt nie klika (bo wiadome, że robi to możne 10% tych co grają0 ale chociażby o personę z górnego postu, która wkleiła swój link nie klikając na te z poprzednich
Ludzie jak chcecie by było dobrze jak sami pierdolicie ten system
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ULTRAS ONLINE - 07/04/2010 18:27
I gdzie ma byc ta ustawka?Kur.. jak ktos anonimowo bedzie sobie organizowal ustawki jamkimis zaowdnikami typu 40/40 i potem zobacze na forum ultras ze w plecy,to znajde w grze Pisac pola tu
Odp: ULTRAS ONLINE - 07/04/2010 18:32
kurwa do bani teraz ze tokenow nie ma na ulicy pol godziny teraz napierdalalem wszystko do okola zeby 4 tokeny dostac za parkometr
76/84 mam narazie
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ULTRAS ONLINE - 07/04/2010 18:41
Dlatego musimy sie wspierać, klikać te zasrane linki... bysmy mieli tokeny Mi najbardziej sa one potrzebne do szybkiego powrotu kiedy jest najwieksza akcja na planszy... wsumie zmiany nie są złe, szybciej sie zbiera kase na podwyzszenie lvl... moje staty 107/140
Odp: ULTRAS ONLINE - 07/04/2010 18:52
na ustawkach nie powinno byc powrotow bo to glupie ;p raz ktos padnie i to powinien byc koniec. pisali cos ze niedlugo bedzie 2 lvl dostepny, wie ktos na czym to ma polegac i kto bedzie mogl skorzystac?
Odp: ULTRAS ONLINE - 07/04/2010 18:55
I na tej zasadzie ma to polegać. Kto polegnie nie może brac udzialu w dalszej walce Ta ustawka bedzie trwać max 30 sekund :p Co do 2 lvl , wymagania to staty 200/200 , pewnie postac bedzie wygladala na groźniejszą czy coś podobnego wprowadzą i oczywiscie możliwosc podnoszenia statów... Sie okaże w praniu....
Odp: ULTRAS ONLINE - 07/04/2010 20:31
ja proponuje zeby za umawianie walk odpowiadaly jakies okreslony osoby o najwyzszym poziomie rozwoju i walka byla umawiana na konkretną liczbę osób <10 bo serwer tnie jak chuj, bo jak sie rozpowie zbyt wielu osobom to potem jest tak jak o 20 na 15:15 tysiac osob, kazdy pierze dookola nikt nie slucha jak sie cos pisze duzo osob przypadkowych i jest kibel, a tak to wybrac najlepszy sklad jaki jest dostepny i jazda
Tutaj byśmy mieli bazę naszych graczy. Najlepsi walczyliby z elitą. Słabsi ze słabszymi ekipami.
Mniej osób postronnych by wiedziało o naszych grillach.
PS. Ustawka na 16x12 była dobra hehe Nas 17+2 Falubaz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.