"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jak ktos bedzie chcial sie dodac do listy, cytuje ten moj post moze usunąć na początku i na koncu oznaczenia cytatu, klika na przycisk [URL] ktory znajduje sie nad polem tresci posta tam wkleja swoj link, potem w nazwie znowu swoj link i OK.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: ULTRAS ONLINE - 06/04/2010 21:08
Jako, że nie było takiej inicjatywy w gierce postanowiłem stworzyć bojówkę w UltrasOnline. Jeśli ktoś jest zainteresowany dołączeniem proszę napisać na PW (GG). Odpiszę i wyślę link do specjalnego forum, gdzie będą informacje o grillach.
PS. Mam nadzieję, że nie będzie spinki, że taki szarak postanawia przejąć ster.
Oczywiście później go oddam komuś kumatemu. ;p
Ostatnio edytowany przez: Zucho_ZCH, 6 kwietnia 2010, 22:08 [2 raz(y)]
Odp: ULTRAS ONLINE - 06/04/2010 23:54
ja wpadne, ale bedzie ciezko teraz jak jest 7 osob na jednym polu to tnie jak chuj co dopiero jak przyjdzie ze 20 ;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.