Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: REKORD!!! - 02/01/2004 21:17
no to nowy rekord 38 osób , ale mogło być lepiej , wiele osób się minęło , sam nawet namówiłem 2 osoby , które się na tym forum dotąd nie udzielały , ale było już za puźno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: REKORD!!! - 02/01/2004 21:42
Ja nie byłem ale czuje się usprawiedliwiony bo był mój brat warszawiak a mamy tylko jednego kompa.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: REKORD!!! - 02/01/2004 22:01
a ja jestem zawiedziony bo liczylem ze kleberson sie pojawi........ale zauwazylem kogos kto zalogowal sie jako Klemens i to zabrzmialo podobnie
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: REKORD!!! - 02/01/2004 22:07
No ja te ż się lekko spóźniłem, bo zasiedziałem się oglądajac film i dopiero jakieś 10 minut po 21 się zorientowałem, że przecież trzeba włazić na forum...Ale i tak dobry wybik, nie jest jeszcze wyśrubowany do granic, czyli da się to porawić w najbliższym czasie 8-) [Ostatnio edytowane przez Hanki: 2004-01-02 22:08]
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: REKORD!!! - 02/01/2004 22:24
Ja niestety nie mogłem i jestem wkurrzony ale gratulacje mam nadzieje że następnym razem dobijemy do 50!!!
Pozdro
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
Odp: REKORD!!! - 02/01/2004 22:37
jaki shit ,cos mi mowilo zeby siasc do kompa i dopiero teraz sobie przypomnialem ,kurde straszna mi sie dziura robi ,trzeba skonczyc z alkocholem itp.
P.S. To swinstwo zeby sprzedawac alkochol w sklepie marnie obwieszczonym wywieszkami w stylu"Alkochola szkodzi zdorowiu" ja sie pytam "A co teraz nie szkodzi ??"  
P.S. 2 na nastepnym biciu rekurdu mam nadzieje sie pojawie
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
Odp: REKORD!!! - 02/01/2004 22:43
eeee.... czemu nie poczekaliscie jeszcze troche czasu... juz tylko 10 osob jest... slabooo...mysle ze nastepne pobijanie rekordu powinno nastapic po pierwszej wygranej POGONI w rundzie Wiosenej dobry pomysł ?? pozdro
|
POGOŃ To My !
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8