o to, to! w Międzyzdrojach bardzo podobnie, z akcentem, że płeć piękna bogato reprezentowana!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Jebać internetowego pokera! ile mozna przepierdalac..
Niestety troche można... www.pokerstraregy.com
na tej stronce macie test po którego rozwiązaniu dostaniecie 50 dolarów do grania. Żadnych wałków nie ma, z 50 zrobisz np 63 to 13 możesz wypłacić a te 50 początkowe możesz wypłacić dopiero jak ileś tam uzbierasz punktów co jest uzależnione od wysokości zebranego podatku ze stołu, podatek natomiast uzależniony jest od puli
Polecam, sam ten test rozwiązałem i te 50 dolców pomogło ugrać trochę co i tak jak to w pokerze bywa przejebałem
a ja się cieszę w robocie chłodniej, człowiek się nie poci jak świnia, patrzy przez okno i śmieje się z tych co wykupili urlopy
... z całym szacunkiem dla pracujących, ale deszczu chyba już wystarczy. Trochę już żyje ale jakoś nie przypominam by nakurwiało non stop 2 dni...
W Dublinie miałem okazję "przeżyć" deszcz, który padał non-stop przez 7 dni
A ja mialem okazje mieszkac na najbardziej wysunietym zachodnim krancu Irlandii gdzie padalo przez 2 tygodnie i noc prawie sie nie roznila od dnia takie bylo zachmurzenie plus do tego wiatr 80-100 na godzine
Pewnie dlatego w malej miescinie bylo 18 barow
Ostatnio edytowany przez: Scarface, 23 lipca 2011, 21:34 [1 raz(y)]
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/07/2011 12:24
Jest sprawiedliwość na świecie.
Niejakiemu panu G. do dziś odbija się prezesowanie naszego klubu i interesy z Turasem. Wieść gminna niesie, że całkiem niedawno Sabri wysłał do G. kilku szerokich panów w skórzanych kurtkach celem odzyskania pieniędzy. Po dość intensywnych rozmowach pan G. musiał się zgłosić do szpitala, bo "spadł ze schodów"
Poza tym traci prawo do dzierżawy okolicznych pól i jezior (za kłusownictwo)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966547 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.