Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Szczecińskie ulice i rejony. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8269 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 11:58

Harlem napisał:  
co Ty chlopaku wiesz o naszej dzielnicy, proponuje czesciej wychodzic na dwor niz tylko z psem...

Tak samo nie wie nic o mojej..
Przypały
Ormo nie śpi :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Helmut
Moderator*
Na forum od 8155 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 26/12/2004 13:15
Może to nie dzielnica Szczecina (jeszcze :P) ale zdecydowanie Wołczkowo :D
napisy na murach typu "Welcome To Gangland" czy też "Legia To PotENga" mówią
same za siebie :)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
max_dal
Kibic
Na forum od 8010 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 17/01/2005 23:30
co Ty chlopaku wiesz o naszej dzielnicy, proponuje czesciej wychodzic na dwor niz tylko z psem...[/cytat]

stary mieszkam tu od 11 lat. A na dwór niewychodze tylko z psem, chce powiedzieć że po 22 jak się przejde z grupką po dzielnicy to może znajdzie się z 3-4 meneli kończących jabola. Ewentualnie dopiero w okolicach Zakola może znajdzie się jakaś druga czy trzecia grupa. Oczywiście żeby niebyło to dobrze pozanawać wszystkie okolice wieczorem zaczołem dopiero jakieś 3-4 lata temu.

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Ziomall
Kibic
Na forum od 8061 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 18/01/2005 01:03
Ja wiem chyba sam Szczecin jest bezpiecznym miastem , jesli chodzi o centrum.Moze na obrzezach Skolwin Stolczyn Golecin - jest inaczej ale nie bywam tam to nie wiem:)
Z ciekawostek dodam ze prawobrzeze :Sloneczne ,Dabie, Zdroje kiedys uchodzily za bardzo niebezpieczne:D bardzo latwo pare lat temu moozn abylo zarobic w cymbal.Ganialy si ebandy po kilkadziesiat osob.Obecnie jednak sa to juz spokojne sypialnie Szczecina.
Ja nigdy nie mialem problemow zadnych na miescie jakos:)Moze to skutek tego ze nie jestem maly , albo fakt ze mily i grzeczny czlowiek ze mnie:P

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
Jarasija
Kibic
Na forum od 8649 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 18/01/2005 22:49

Ziomall napisał:  

Ja nigdy nie mialem problemow zadnych na miescie jakos:)Moze to skutek tego ze nie jestem maly , albo fakt ze mily i grzeczny czlowiek ze mnie:P

Z własnego doświadczenia wiem, że im wiekszym się jest tym bardziej co poniektóre ambitniejsze jednostki chcą ci wjebac hihi no ale to może tylko moje "krzywe" doświadczenie...hihi No a dostać wpierdol to najłatwiej w dni kiedy są balety i się akurat przechodzi pod taką imprezą...;)

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Pilar
Kibic
Na forum od 8010 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 00:18

YaReK napisał:  

Ziomall napisał:  

Z własnego doświadczenia wiem, że im wiekszym się jest tym bardziej co poniektóre ambitniejsze jednostki chcą ci wjebac hihi no ale to może tylko moje "krzywe" doświadczenie...hihi No a dostać wpierdol to najłatwiej w dni kiedy są balety i się akurat przechodzi pod taką imprezą...;)

Zgadzam się z Toba Znam to z doswiadczenia

Kumaty
*uciszony
Na forum od 7545 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 09:55
ja tez mam taki problem dlatego od jakiegos roku nosze w kieszeni szczeke

Born to Fight
CHWDP
chuligani zawsze razem

LUBIE USTAWKI
Jarasija
Kibic
Na forum od 8649 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 10:43

Kumaty napisał:  
ja tez mam taki problem dlatego od jakiegos roku nosze w kieszeni szczeke

Szczęka nie uratuje ci dupska (chyba, że masz magiczną szczękę hihi)

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Sampaio
Kibic
Na forum od 8015 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 12:21
chyba trzeba nosic przybornik zadymiarza (łancuch, shocker, ochraniacze...) w innym przypadku przydadzą sie siedmiomilowe trzewiki

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Ziomall
Kibic
Na forum od 8061 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 13:18
E tammmmm przesadzacie:) Szczecin to spokojne i kulturalne miasto.:P
Ja jak wspomnialem nigdy nie mialem zadnej "ciezkiej" sytuacji:D i mam nadzieje ze nie bede mial:)Chociaz sporo naogladalem sie konkretnych awantur szczegolnie na baletach.
A awantury w śp.lokalu Agrafka to juz klasyka:)Mlodsi forumowicze pewnie nie znaja owego klubu "studenckiego" ale dzialo sie tam zawsze wiele ciekawych rzeczy:D, od kolesia biegajacego z mlotkiem ,do bijacych sie panienek.
Ja wychodze z zalozenia - nie szukasz klopotow, to ich nie bedziesz mial.Chyba ze masz pecha , co niektorym zdarza sie czesto:D
Pozdro

Ostatnio edytowany przez: Ziomall, 19 stycznia 2005, 18:49 [1 raz(y)]

Much
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 13:32
Ja tam mieszkam na górnym Niebuszewie i jest to w miare spokojna dzielnica.Mialem tam tylko dwie nieprzyjemne sytulacje , raz jak mi zakosili rower spod sklepu a drugi raz jak wracalismy z kolesiami z meczu z Wislo to nas ziomal z tasakiem zaatakowal. a tak to nie mam zadnych uwag co do tej dzielnicy. gorzej jest juz na Drzetowie 200m od mojej chaty tam juz czasami mozna wylapac gonga od kogos.Ale zdaje mi sie ze ten rejon po woli sie polepsza.

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie , bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!
Mike Tyson
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 14:28
Śląska , Kaszubska, Łokietka, Niebuszewo !! Pozdro dla wszystkich ze Śląskiej !!

JEDNO SERCE, JEDEN KLUB
POGON SZCZECIN
x-pack
Kibic
Na forum od 7638 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 16:10

Much napisał:  
Ja tam mieszkam na górnym Niebuszewie i jest to w miare spokojna dzielnica.Mialem tam tylko dwie nieprzyjemne sytulacje , raz jak mi zakosili rower spod sklepu a drugi raz jak wracalismy z kolesiami z meczu z Wislo to nas ziomal z tasakiem zaatakowal. a tak to nie mam zadnych uwag co do tej dzielnicy. gorzej jest juz na Drzetowie 200m od mojej chaty tam juz czasami mozna wylapac gonga od kogos.Ale zdaje mi sie ze ten rejon po woli sie polepsza.

a dokladnie z jakiej jestes ulicy ja mieszkam na drzetowie ??!!??!! i jest chyba raczej spokojnie no jeszcze zalezy gdzie pozdrawiam :-)

Szczecińska albo Zadna
Jarasija
Kibic
Na forum od 8649 dni

*

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 16:53

Ziomall napisał:  
...Ja wychodze z zalozenia - nie szukach klopotow, to ich nie bedziesz mial.Chyba ze masz pecha , co niektorym zdarza sie czesto:D
Pozdro

Jakieś dziwne te Twoje założenie, bo to wcale nie jest takie proste ;) Pochodz sobie w nocy z piatek na sobote lub z soboty na niedziele po Szczecińskich ulicach to zobaczysz co wyjdzie z tego Twojego nieszukania kłopotów :] pozdro

mem
Kibic
Na forum od 7695 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 18:06

YaReK napisał:  

Ziomall napisał:  
...Ja wychodze z zalozenia - nie szukach klopotow, to ich nie bedziesz mial.Chyba ze masz pecha , co niektorym zdarza sie czesto:D
Pozdro

Jakieś dziwne te Twoje założenie, bo to wcale nie jest takie proste ;) Pochodz sobie w nocy z piatek na sobote lub z soboty na niedziele po Szczecińskich ulicach to zobaczysz co wyjdzie z tego Twojego nieszukania kłopotów :] pozdro

A Ja tam nigdy nie szukałem kłopotów i jakoś mam za sobą jak narazie 2 próby skrojenia mojego koma - naszczęscie obie zakończone niepowodzeniem napastników...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Ziomall
Kibic
Na forum od 8061 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 18:49

YaReK napisał:  

Ziomall napisał:  
Pozdro

Wierz mi stary niejednokrotnie wracalem sam przez cale centrum po nocy i jakos nikt mnie nie zaczepial:)Czesto bylem w ostrym stanie %%% i jakos bez uszczerbku bylo.Dziesiatki razy zasuwalo sie z Pralni na Brame na nocny z buta i pelen luz.Widocznie mam takie szczescie ze kiedy ide nie ma lobuzow:)
Nadal bede uwazal ze Szczecin to w miare spokojne miasto jesli chodzi o centrum w nocy.Duzo wieksze prawdopodobienstwo ze dostaniesz w ryja na jakis baletach.To moje zdanie.
Co do krojenia - fakt ,sa to nagminne przypadki ale dziesionuja w 90% malolatow w wieku 12-18 lat.
Wiadomo ze mlodszego latwiej okrasc niz kogos starszego.Aby zostac pozbawionym aparatu nie trzeba chodzic po jakis dalekich dzielnicach , gdyz kroja nawet na Bramie Portowej:) Wiec mlodziezy prosta rzecz nie afiszowac sie z telefonami.:P

Ostatnio edytowany przez: Ziomall, 19 stycznia 2005, 18:54 [1 raz(y)]

r3m1x
Kibic
Na forum od 8520 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 19:51
Załom i os. Kasztanowe a szczególnie tamtejsze Soho tzn. piwiarnia położona nieszczęśliwie koło przystanku autobusowego. Uwierzcie mi, jak sie nie zna tam nikogo, to w morde szybciutko można dostać. Ale z drugiej strony patrząc, gdzie teraz nie można dostać?

n0 n4m3 t34m ----->

Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 20:07
Ja tam mieszkam na Pogodnie i tam jest spokojnie (nic się od dłuższego czasu koło mnie nie działo). A po 22 nie wychodze na inne dzielnicy na razie. A jeżeli mi się nawet zdarzy to uważam i się nie worzę :D Staram się być spokojny i nie mam wtedy cennych rzeczy :P Co prawda raz mnie chcieli okraść (na mojej ulicy) ale koma uratowałem tylko 10 zł straciłem :P Ale ziomki "dosiedli" się wcześniej (w tramwaju) więc raczej nie odemnie :D A swoją drogą już mnie wkurza że w "państwie prawa" trzeba się bać chodzenia późno po ulicach...To troche dziwne ale cóż zrobić... :/

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pit.
Kibic
Na forum od 7913 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 19/01/2005 20:58
mnie kiedyś chcieli orobić w tramwaju z koma (w "1", w kursie na Potulicką, gdzieś ok.15:00), ale nie miałem go wtedy akurat i normalnie mnie "puścili", nie chcieli żadnej kasy czy czegoś innego. Za tydzień spotkałem ich na "tej samej trasie" i akurat dojebali sie do jakiegoś klienta ze słuchawkami na uszach..."fajnie" było zobaczyć znowu "znajome twarze"...;) Było to jakis rok temu i od tamtej pory nie miałem, na szczęście, żadnych nieciekawych spotkań w centrum, związanych z komem i orobieniem z kasy... ("...wszystkie te chwile, co serce mocniej bije...";)).
A tak, jak pisał ktoś wyżej, nieciekawie jest znaleźć się "przypadkowo" samemu (lub też nie) pod jakimś lokalem wieczorem lub troche po zakończeniu jakiejś "większej imprezy", typu imprez na Wałach Chrobrego. Znam to z własnego doświadczenia...
Często zdarzały mi się też zaczepki między placem Sprzymierzonych a Lodogryfem. Kiedyś prawie codziennie chadzałem tamtendy,a z tego co mi kolo mówił, to jeszcze teraz, środnio 3 razy na miesiąc zaczepiają go tam jakieś "grupki" w dzień, jak idzie to Pałacu Młodzieży;)

Pzdr.

Ostatnio edytowany przez: Pit., 19 stycznia 2005, 21:03 [1 raz(y)]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7915 dni

Odp: Szczecińskie ulice i rejony. - 25/01/2005 11:48
po pewnej osobie nie ma już śladu ;)
posty o jego istnieniu również wykasowałem w tym temacie

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757988623 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005