Odp: Wasze szale - 18/06/2009 22:18
Ani Melanż Group, ani Zachęta nie jest do ogarniecia Szaliki Zachęty narazie niedostępne wogóle, a wiem, że nikt swojego nie odda... kotwica już poszl
ła hehe , nie wiedziałem, ze tak szybko
Odp: Wasze szale - 19/06/2009 18:16
Właśnie może ktoś chce się pozamieniac na szale? mam dużo ciekawych =] bardzo fajny mam juventusu turyn "forza juve"
"Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
Odp: Wasze szale - 20/06/2009 00:32
JLB, a nie masz jakiegoś znajomego, który chętniej pozbył by się tego szala (bez różnicy czy wymiana czy sprzedaż) ?
Na pierwszym planie zaufanie, szczerość, prawda, wysoko garda, dla frajerów jazda!
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun - Legia & Pogoń!
Odp: Wasze szale - 24/06/2009 13:24
Hi Hi Hi xD a ja mam szalik zaglebia skrojony nad morzem przez kolezke ;];p planuje go spalic;] poki co sluzy jako szmata do butów xD
"Mówię to co myślę milczę jeśli czegoś nie wiem
To mój osobisty sukces i owoc wiary w siebie."
Odp: Wasze szale - 22/07/2009 20:59
Dostane gdzies pasiaka Pogoni tylko nie tego co jest w pamiatkach ze sklepiku z galaxy tylko robiony przez kibicow.Wole zeby kasa poszla na cele kibicowskie.
Odp: Wasze szale - 29/07/2009 21:29
Może ktoś z Majowego zdradzić (o ile to możliwe ) krótką historię tego szaliczka "drink team Majowe" gdyż pierwszy raz go widzę?!
...automatycznie pada pytanie czy istnieje możliwość nabycia owego "cacka"
Oj, jako osoba pochodząca z Majowego wspominam chłopaków bo parę lat temu jako gówniarz grałem z nimi w piłkę na boichu Z tego co mi się wydaje to "ekipą" są żadną. Po prostu od wielu lat stałą ilością osób uderzają na Pogoń i wpadli na taki pomysła zrobienia szalików, a nazwa "Drink Team" jest bardzo adekwatna do ich profilu sportowego...
Odp: Wasze szale - 09/08/2009 10:51
Szale Wielkopolskie Podziemie Pogoni 04 zostały dorobione, wszystkie szale które pokażą się w sprzedaży są nędznymi duplikatami nie wartymi 15 zł!!!
Naszych szali wyszło zaledwie 10 sztuk. Nie dajcie się oszukać przez skurwielów którzy chcą zarabiać na szalach!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756601950 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.