otwarta rejstracja to zło i wróżba wysypu glupich postów
Ja tam się cieszę, że jest otwarta rejestracja, już wiele razy chciałem coś napisać, skomentować lub się czegoś zapytać jednak nie miałem takiej okazji. Nawet na pchlim targu nic nie można było kupić...
A tych co będą pisali głupoty zawsze można wywalić.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 19/09/2012 15:19
Le WSZA Ty kurwo jebana!!! Spierdalaj ze swoimi wypocinami, pierdolony brzydki lamusie... Nikt Cię tu nie chcę paprochu miękkim chujem robiony...
Pardom za wyrażenia, ale no już mnie szlag trafia... Prośba do modów, weźcie zablokujcie rejestracje dla nowych użytkowników
Pozdrawiam normalnych
Le WSZA Ty kurwo jebana!!! Spierdalaj ze swoimi wypocinami, pierdolony brzydki lamusie... Nikt Cię tu nie chcę paprochu miękkim chujem robiony...
Pardom za wyrażenia, ale no już mnie szlag trafia... Prośba do modów, weźcie zablokujcie rejestracje dla nowych użytkowników
Pozdrawiam normalnych
lwesza nie lewsza, ale ten debil nie odpuszcza i wypisuje dziwne ee, aa czyli musi byc imbecylem, kwestia czy taki przyglup normalnie funkcjonuje w spoleczenstwie, czy ma zolte papiery i potrzebuje stalej opieki lekarza specjalisty i izolacji w zakladzie zamknietym
to juz trwa chyba kilka lat a przyglup dalej swoje
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966542 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.