Odp: The Crims - 03/02/2005 13:29
zajebista gier. Juz mam dwie panieniki i to niezle jedna zarabia 350 a druga 400 z kawałkiem i to jeszcze same sie przybłąkały . nick zoee
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Odp: The Crims - 03/02/2005 14:44
No to gramy!! dopiero sie zarejestrowałem i zebrałem ekipe... moj nick to krisu, wszystkich was sobie dodałem do znajomych bedzie ekipa na ustawki hehe pozdro...
Odp: The Crims - 03/02/2005 15:43
Dobra panowie ja siedze w pierdlu za domek bo miał alarm :/ Trudno sie mowi ale jestem za zorganizowaniem gangu takiego najlepszego ! Moja propozycja to Gangster Group . Piać czy siewam podoba czy nie ? Moj nick to Twardziel1 . pozdrawiam
Odp: The Crims - 03/02/2005 15:51
Wruciła szmata ( prostytutka ) ta sama co wcześniej mi uciekła ! Sprzedam ja! Trib widze ze dobrze ci idzie ! Moze załurz nową postac !? Pozdro
Odp: The Crims - 03/02/2005 15:58
jak wy to robicie że do was tyle dziwek przychodzi hehe? Ja jeszcze nie miałem przyjemności, a na jakaś dobrze zarabiającą nie mam kasy...
Własnie dostałem bana do jutra (siedze za warsztat), miałem (mam?) 34 respektu.
gra wciąga
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: The Crims - 03/02/2005 16:01
Żeby zostać przyjętym do gangu trzeba mieć powyżej 50pkt respektu to po pierwsze. a po drugie to proponuję aby każdy załapał się do jakiegoś mocniejszego gangu gdzie mógłby szybciej się zmocnić i dorobić. dopiero jak będziemy w miarę konkretni to załóżmy wspólny gang. takie jest moje zdanie. Jeśli już coś robimy to róbmy to dobrze
P.S pytajcie się na skwerze czy was ktoś do gangu nie przyjmie. Pozdro dla grających
Odp: The Crims - 03/02/2005 16:36
Zeczywiscie fajna gierka... Ale musze ja zaczaic. To znaczy ju tamcos czaje ale postac cieniutka.... Juz siedzialem w pierdlu bo z samochodem nie wyszlo..
Moj nick to:
LordKulka
Odp: The Crims - 03/02/2005 16:47
Calkiem zajefajna gierka Ale nie czaje tego z dragami. Lece na disco, kupuje towar i co? jakos za szybko sie nie lecze. Jedna dzialka trawy daje mi 1% energii... malo troche, czy tak ma byc?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.