Odp: Chce powiedzieć że.... - 25/06/2012 15:57
Poszedłem zrobić zdjęcia Torby nawet jej nie ruszałem była na klatce , ale torby znikneły ktoś wyraźienie cierpiał na dyslekcję , Ktoś sobie jaja zrobił ..kurwa.. Tyle chlania poszło w pizdu
Zawartość torby (chivas z trzy sztuki , black Danielsy , buty piłkarskie i piłki szklane w srodku alkohol , nalewki itp.)
Jak mam żyć teraz na trzeżwo ? Ktoś mnie nieźle wkręcił.
Ostatnio edytowany przez: Kluczyk, 25 czerwca 2012, 16:06 [1 raz(y)]
Odp: Chce powiedzieć że.... - 27/06/2012 19:37
chcem sciagnac z neta plyte elektrycznych gitar i kur..... nie moge nic znalesc konkretnego pomocy. pyta z kawalkami wlosy. chyba plyta nazywa sie wielka radosc
Odp: Chce powiedzieć że.... - 27/06/2012 20:59
..że nie brakuje imbecyli w koszulkach cccp! Miałem ochotę wyskoczyć z auta i gościa trochę doedukować ale podejrzewam że w takich przypadkach pomaga tylko terapia wstrząsowa.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757972081 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.