Dlaczego się tak czepiacie gramatyki i błędów ja mam 14 lat i nie jestem w tym orłem więc u mnie błędy to normalka
czlowieku,gdzie ty zyjesz?? W Polsce czy gdzies indziej??jak juz cos piszesz,to ogarnij chociaz grsmatyke,i nie wal takich bledow,jakie wala gimnazjalisci na pierwszym roku.ogarnij jakis slownik i wtedy jak cos pisz,chociaz nid mowie,ze jestem as w tej dziedzinie,ale na pewno lepiej ogarniamniz ty.pozdro
Odp: Darmowe pamiątki piłkarskie - 23/09/2006 14:05
ja wysylalem jakis czas temu listy do klubow i troche mi poprzysylali makulatury
jak ktos chce to moge je komus oddac, tylko musialbym ich poszukac w domu
Pamietam ze znaczek kosztowal (na list do innego kraju) 1,45zł. Ile teraz kosztuje?
fajna faza byla wtedy dla mnie, gdy codziennie do skrzynki przychodzily listy z calej Polski (tu wymiany biletow, potem biletow, zinow, fotek) i Europy (od klubów). A jak skrzynka byla pusta to chodzilem wkurwiony caly dzien. Teraz czasem dla smiechu listonoszka pyta czemu juz korespondencji nie prowadze
i jeszcze te przekręty ze znaczkami, naprawde fajne mam z tym zajeciem wspomnienia
Moze pozniej sobie przypomne jakies smieswzne sytuacje i opisze to
Odp: Darmowe pamiątki piłkarskie - 23/09/2006 14:27
BzM hehe zajebista była ta zajawka na korespondecje listowne
sam nawet cos wysylalem z 10 lat temu do klubów zagraqnicznych o darmowe pamiątki
i o dziwo dostałem m.in z Manchesteru utd, Liverpoolu itd
3 razy dziennie sprawdzanie skrzynki na listy czy jest cos nowego to list to zin etc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.