Odp: The Crims - 03/02/2005 11:10
No chłopaki. bierzcie sie do roboty bo jak na razie większość z Was to jeszcze Śmiecie (za przeproszeniem) Powysyłałem wszystkim z was propozycje znajomości więc potwierdzajcie. nick jak na forum. zycze udanych łowów i darmowych bitches
narazie tylko próbowałem skroić babcie i mi sie udało, potem wpadłem na taksówce i siedze jeszcze troszke czasu w pierdlu heh.
Gra jak narazie fajna, chociaż nie zwiedziłem jeszcze wszystkich miejsc
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: The Crims - 03/02/2005 11:53
na początku skupcie się na krojeniu sklepu i babet. no i se jakis drobny sprzęt kupcie. bo jak nie to będziecie regularnie w pierdlu siedzieć.
Odp: The Crims - 03/02/2005 12:17
ale jak ?! bo ja ide na dyskoteke... i tam tylko sa narkotyki do kupinia... kupuje... zwieksza mi sie energia ale zadnych dziwek nie widac.... wyjasnij mi ktos to ....
Odp: The Crims - 03/02/2005 12:51
heh a ja mam problem mam 6$ nawet nie moge spozywczaka okrasc, 3 punkty respektu i znowu w pierdlu siedze jakies rady jak z dolka wyjsc??:>
Odp: The Crims - 03/02/2005 13:15
Dobra chlopaki jakis gang trzeba organizowac chyba Najpierw trzeba jakas nazwe wymyslec , podawajcie jakies ciekawe propzycje
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.