Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eJay
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7723 dni

**

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 18/12/2012 14:26
Czy zna ktoś może jakiś dobry sklep z porcelaną w Szczecinie? Tylko proszę nie wymieniać Rosenthala z Kaskady, gdzie ceny za filiżankę sięgają 1000 zł.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Owczarek
Kibic
Na forum od 5643 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 18/12/2012 15:36
Gdzie dostane jakąś małą shishe najtaniej?

Pilar
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 18/12/2012 16:16

eJay napisał:  
Czy zna ktoś może jakiś dobry sklep z porcelaną w Szczecinie? Tylko proszę nie wymieniać Rosenthala z Kaskady, gdzie ceny za filiżankę sięgają 1000 zł.

WAZA Mieszka I 80 Teren Wutehu - Biurowiec Parter

Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 5011 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 18/12/2012 17:04
Owczarek na mazurskiej kolo dawnej sp64 teraz nie wiem jaki tam nr jest, stoi taki maly sklepik z tytoniami boniami itd...sam kupowalem tam dwa.bonia i jestem zadowolony z jakosci i ceny. Shishe tez tam widzialem, ale nie zwrocilem uwagi na ceny. Ale mozesz sprawdzic. Sorry za brak znakow, ale pisze z tel i tak mi porsciej i szybciej.

kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 18/12/2012 21:21

xxjarek05xx napisał:  
Owczarek na mazurskiej kolo dawnej sp64 teraz nie wiem jaki tam nr jest, stoi taki maly sklepik z tytoniami boniami itd...sam kupowalem tam dwa.bonia i jestem zadowolony z jakosci i ceny. Shishe tez tam widzialem, ale nie zwrocilem uwagi na ceny. Ale mozesz sprawdzic. Sorry za brak znakow, ale pisze z tel i tak mi porsciej i szybciej.

tez możesz zobaczyć w Molo na Mieszka I ... na samym końcu sklepu .koło kas ze spożywczego .

kapsiii
Kibic
Na forum od 4757 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 18/12/2012 21:23

OS_NNT_KB napisał:  

eJay napisał:  

WAZA Mieszka I 80 Teren Wutehu - Biurowiec Parter

Całkiem fajny sklep z porcelaną jest na Krzywoustego na przeciwko Kwaka ...miedzy bankami

RC
Kibic
Na forum od 6712 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 19/12/2012 17:19
Orientuje się ktoś czy w Szczecinie dostanę gdzieś czekoladki MAGIC STARS? Albo jakieś z internetu z opcją odbioru osobistego w Szczecinie? ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum

Bukowe
pils
Kibic
Na forum od 8380 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 19/12/2012 20:01
Witam
Jeżeli ktoś jeszcze nie ma świątecznych prezentów a szuka coś z odzieży/sprzętu do sportów walki to polecam sklep e-mma.pl, atrakcyjne ceny, istnieje możliwość odbioru w Szczecinie i na hasło Pogononline 10% zniżki na cały asortyment :)
pozdro

Wszystkie drogi prowadzą na Pogoń
Owczarek
Kibic
Na forum od 5643 dni

Odp: Świąteczne Prezenty! - co? komu! ? gdzie ? - 22/12/2012 19:58

Owczarek napisał:  
Gdzie dostane jakąś małą shishe najtaniej?

A wiecie jeszcze gdzie dostane gotową melase ? bo w kaskadzie tylko była do wymieszania z tytoniem

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757972226 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005