Odp: The Crims - 05/02/2005 19:45
Kurw........ wyladowalem w szpiatalu bo jakis donPampero mnie przyatakowal a mialem juz wstapic do jakiegos gangu bo mialem respect ponad 50......
Kto moze niech mnie pomsci! dwa dni w grze to ile to bedzie czasu rzeczywistego ;>
Odp: The Crims - 05/02/2005 19:46
Siemka, ja mam prawie 50 respekta, dzisiaj wieczorkiem mam nadzieje ze ktos mnie przygarnie... dziweczki dobrze zarabiają i kasa przybywa;] niedługo musze sobie walnac detoksa bo zjadłem 10 grzyboli i przybyło mi tylko 12% energii... no... jeszcze potem zacznie sie amfa i inne scierwo... pozdro
Odp: The Crims - 05/02/2005 19:50
Ja tam wpierdalam wszystko na raz amfa Grzybole Heroina ...... i Energia idzie w góre bardzo szybkoo ;] pozdro dla was crimsowiczów
opanuj sie z tymi postami!!! czlowieku, nabiles w 2 dni tyle postow jak przecietny uzytkownik w miesiac... chodz zupelnie nic z tych Twoich postow nie wynika
Odp: The Crims - 05/02/2005 20:35
w piątek rano też tak było i trwało to wtedy coś ponad godzinke (normalnego czasu).
czekać trzeba, może tym razem potrwa krócej...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.