Odp: Matura - 04/05/2008 22:11
Nie wiem czy to się pozmieniało w ciągu 2 lat ale u mnie na maturze ustnej w komisji było 3 nauczycieli (1 spoza 2 ze szkoły).
A kartkę z podpunktami można było mieć tyle, że wcześniej trzeba było ją pokazać komuś z komisji.
Odp: Matura - 04/05/2008 22:24
ja zdawałam mature rok temu i komisja byla 2 osobowa jeden nauczyciel z mojej szkoly a drugi z innej..u mnie mozna bylo wchodzić z ramowym planem prezentacji gdzie mialam zawarte punkty o czy bede mówić (bez jakiś większych rozwinieć tych punktów bo tego komisja nie dopuszcza) wiec z ramowym planem spokojnie cie wpuszcza aha twoj plan pod zadnym pozorem nie moze roznic sie od tego ktory oddales komisji Powodzenia!! ach az sie lezka w oku kreci jak sobie przypomne swoja mature to byl najlepszy czas w moim zyciu a te chwile,lzy szczescia po ogloszeniu wynikow dla takich momentów warto żyć 3mam kciuki i czarnych długopisów nie zapomnijcie
a wypracowanie.. tematy z dupy trochę. jakkolwiek Lalkę ogarniam to temat i tak dziwny... trochę bzdur napisałem ale z zdaniem chyba nie powinno być problemu..
no to jeszcze 4 egzaminy
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Chyba niezbyt trudne, jeśli mi po 2 latach rozbratu z zajęciami z polskiego wydały się całkiem przyjemne.
tylko ze tam na onecie jest "Młodzi i ich stosunek do pokolenia ojców w »Odzie do młodości« Mickiewicza", a temat na maturze brzmiał mniej więcej "Obraz młodych i ich stosunek do pokolenia ojców w "Odzie do Młodości" Mickiewicza i "Któż nam powróci" Kazimierza Przerwy-Tetmajera.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Matura - 05/05/2008 14:51
Zjebane to jakieś takie, sam nie wiem co myśleć. Wybrałem temat 2 ale w sumie nie pamietam co na niego pisałem. Mam nadzieje że uda mi się zaliczyć to badziewie. Język polski=ZŁOOOOOOOOO
92,5 proc. tegorocznych maturzystów zdecydowało się zdawać egzamin z polskiego na poziomie podstawowym; 7,5 proc. wybrało poziom rozszerzony.
Nie za mało ?
po co zdawac rozszerzony, jezeli ma sie do niczego nei przydac? zwlascza teraz, gdy mala liczba punktow powoduje niezalicznie matury. sam zdawal wszystkie predmioty na roz., ale gdyby bylo jak teraz to polski czy historie bym sobie odpuscil.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757989351 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.