Odp: The Crims - 05/02/2005 15:30
dzieki ale dorian jest unas w gangu od dzisaj to wątpie by chciał sie przeniesc gdzies indziej a ja narazie nie będe zmieniał gangu !! ale dzieki za zaPROSZENIE !!
Odp: The Crims - 05/02/2005 15:31
pojebane troche...mam 59 respektu, całej reszty tak 58-59, wystartowałem na warsztat (stopień trudności - 55) i złapali mnie:/ Siedze w pierdlu jeszcze ok.10 crims godzin.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
ja tam z glockiem na warsztaty napadalem i mialem 40pare respektu a teraz sobie smigam na warsztaty z ak47 mam 50respektu i sie boje do domu jakiegos wbic zeby mnie przypadkiem znowu do pierdla nie wsadzili
pojebane troche...mam 59 respektu, całej reszty tak 58-59, wystartowałem na warsztat (stopień trudności - 55) i złapali mnie:/ Siedze w pierdlu jeszcze ok.10 crims godzin.
A jaka masz broń ?!
Miecz Miałem robić detox właśnie i kupować Colta, ale wpadłem...Wcześniej warsztat z mieczem ojebałem kilka razy normalnie.
Ja ostatnio zasuwalem na warsztaty z glockiem i ani razu mnie nie zlapali Raz zahaczylem dom (tez z glockiem) ale malo sosu zarobilem na tym wiec olalem i dalej warsztaty opierdalalem Poza tym na warsztat wystarczy 20 energii (to 5 skokow na raz mozna zrobic i przy szczesciu naawet kolo 2000 zarobic) a na dom trzeba 35 energii...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.