Odp: Matura - 11/05/2006 16:35
Ja tam na pisemne podchodziłem na luzie i elegancko napisalem. Jutro ustny polski i troche dygam bo tak średnio umiem tą moją prezentacje a dzisiaj ją jeszcze uzupełniałem i poprawiałem. Mam nadzieje że później się okaże że niepotrzebnie się martwiłem.
Odp: Matura - 11/05/2006 17:21
Jak zwykle - glupie bledy... z podstawy mialo byc 90% co najmniej, ale raczej nie bedzie. Mysle ze 80 z hakiem. Jesli chodzi o rozszerzenie do zrobilem dwa wrecz idiotyczne bledy... ciekawe ile za nie bekne. Tu z kolei licze na 70 z hakiem.
Odp: Matura - 11/05/2006 22:49
Ja jak narazie mam 4 egzaminy za soba. Z gery jak sobie liczylem to mam 80% z podstawy i 40% rozszerzenie a z matmy mam ok 75% z podstawy i 40% rozszerzenie. W przyszlym tygodniu jeszcze 2 ustne. :/
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Matura - 12/05/2006 21:14
kurna tak sie obawialem tej prezentacji, a tu nie taki diabel straszny.. pyklo 100%
powodzenia i nie bojcie sie ustnego polskiego ^^ ;p
Odp: Matura - 19/05/2006 18:52
Puknołem angola na 50 % a kujony z mojej klasy po 30, 35% wiec jestem DUMNY ale co sie nasrałem to moje a i jeszcze polaka Romek przeniosł
Odp: Matura - 11/07/2006 13:43
Podobaja mi sie wyniki spodziewalem sie czegos gorszego a tu mila niespodzianka teraz jeszcze trzeba sie gdzies dostac i bedzie git. pozdro dla maturzystow
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757983222 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.