Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> R. Majdan << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
jaka24
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7485 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 01:11
Radek za akcję z soboty zapomnę wisłę skisłą.

POGOŃ TO MY....
WWP K_
Kibic
Na forum od 7099 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 13:45
Szacunek Majdan!

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
P.
Do końca!
Na forum od 8003 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 19:07

konter1948 napisał:  
Szacunek Majdan!

Majdan chuj :D

Sami przeciw wszystkim!!!
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 19:41

P. napisał:  

konter1948 napisał:  
Szacunek Majdan!

Od czego są modowie?
od tego zeby pilnowac porzadku i w miare kulturalny sposób wyrazania
a twoje zachowanie hmm o czym swiadzczy ?
masz cos do Majdana to powiedz mu w oczy a nie kozaczysz z na forum

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
db1948
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 20:12

Marcelo napisał:  

P. napisał:  

konter1948 napisał:  
Szacunek Majdan!

Od czego są modowie?

a moderator nie moze mieć swojego zdania (?) :D

P.
Do końca!
Na forum od 8003 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 20:13

Marcelo napisał:  

P. napisał:  

konter1948 napisał:  
Szacunek Majdan!

Od czego są modowie?

heheh, swietnie slicznie...Pewnie, ze mu powiem :).I wcale nie jest to kozaczenie, tylko riposta na nagle szacunki do Radzi Rabczewskiej, mimo tego ze obecnie sie sprzedaje Ptakowi.
Ja jestem modem, ktory pilnuje innych rzeczy niz kultura na forum.

byku
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 20:44
W jaki sposob sie sprzedaje ptakowi ? Gra dla Pogoni a nie dla ptaka.

P.
Do końca!
Na forum od 8003 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 20:47

byku napisał:  

Jakby tylko gral to bylby luz,ale wystarczy poczytac jego wypowiedzi, posadke w radzie nadzorczej i bieganie na wszelkie konferencje w kwestii jaki to Ptak jest ok, a kibice be :).

badboy napisał:  

P. napisał:  

Jeszcze mi napisz że "chuj" napisałeś przez "ch" żeby był dłuższy?? :)

Napisalem przez "ch", bo jest to poprawne ortograficznie.

BadBoy
Kibic
Na forum od 7718 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 20:47

P. napisał:  

Jeszcze mi napisz że "chuj" napisałeś przez "ch" żeby był dłuższy?? :)

No One Like Us....We don't Care...
Di Day
Kibic
Na forum od 6742 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 20:54
P. :chyba lepiej by brzmilo: zamiast ptak jest ok-ptak jest "aja" a kibice "bee" .. skoro i tak podlotek i jego lotka prezentuja taki poziom to chyba jak najbardziej na miejscu jest uzywanie okreslen jakich uzywaja dzieci....

Don't ever lose hope....
Jesli ktos Cie poniza to tylko dlatego,bo na to pozwalasz...
TymoN
Kibic
Na forum od 7467 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 22:45

konter1948 napisał:  
Szacunek Majdan!

A śledzisz w ogóle jego wypowiedzi i to co obecnie robi?
Chyba, ze masz zdanie podobne do jego - to sorry:)

P.S - Majdan chuj.. wielki;]
Nakrzycz na mnie:)

eM
Kibic
Na forum od 7236 dni

**

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 23:23

byku napisał:  

np.w taki sposób:
Wywiad z gazety "Dziennik" :

Cytat:  
Widział pan tę słynną szkółkę właściciela Pogoni Antoniego Ptaka?
- Tak, robi fajne wrażenie. Cztery dobrze przygotowane płyty boiskowe plus dwustu zdolnych juniorów - taka mieszanka musi niebawem przynieść efekt w postaci nowych, utalentowanych piłkarzy dla Pogoni. Pan Ptak ma zresztą taki cel - w ciągu kilku sezonów wyselekcjonować piętnastu naprawdę zdolnych ludzi, którzy tu przyjadą i z pomocą Polaków zleją Wisłę Kraków, Legię Warszawa i inne czołowe drużyny.Uda się zrealizować ten plan?
- Nie myślę o tym. Na razie skupiam się na tym, by Pogoń w tym sezonie utrzymała się w lidze, to jest dla mnie najważniejsze. Jak tylko chłopakom minie szok termiczny i zamiast rzucać w zamarzniętą wodę kamieniami zaczną ćwiczyć, powinno być dobrze (śmiech). A wracając do pana Ptaka - nie rozumiem ludzi, którzy krytykują jego pomysły. To typowe w Polsce, że jak ktoś idzie pod prąd, trzeba mu dokuczać. Podobnie było jesienią z Leo Beenhakkerem i jego niespodziewanymi powołaniami. Ale Holendrowi się w końcu udało, oby z panem Antonim było podobnie.

byku
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: R. Majdan - 03/04/2007 23:37
Majdan po prostu za bardzo uwierzyl w ten "brazilian dream" ale chyba teraz sam sie przekonal ,ze nic z tego nie wyjdzie.W tym wywiadzie z "Dziennika" nie widze jednak nic na tyle gorszacego by nazwac go "chujem".

P.
Do końca!
Na forum od 8003 dni

Odp: R. Majdan - 04/04/2007 00:11

byku napisał:  
Majdan po prostu za bardzo uwierzyl w ten "brazilian dream" ale chyba teraz sam sie przekonal ,ze nic z tego nie wyjdzie.W tym wywiadzie z "Dziennika" nie widze jednak nic na tyle gorszacego by nazwac go "chujem".

Bo widzisz, to nie wiara w brazylijski team, tylko wiara w hajs i dalsze "egzystowanie" po zakonczeniu kariery - przeciez ile razy mozna sie "rozstawac" z Doda,zeby nadal bylo o nim glosno :)

byku
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: R. Majdan - 04/04/2007 00:16
Nie wiem,ja moze naiwnie ale wierze ,ze Majdan ma i miec bedzie Pogon w sercu a nie w dupie :) A jezeli chodzi o rozglos medialny to on jest raczej potrzebny i niezbedny Dodzie a nie Radkowi.

TymoN
Kibic
Na forum od 7467 dni

Odp: R. Majdan - 04/04/2007 00:22

byku napisał:  
Nie wiem,ja moze naiwnie ale wierze ,ze Majdan ma i miec bedzie Pogon w sercu a nie w dupie :) A jezeli chodzi o rozglos medialny to on jest raczej potrzebny i niezbedny Dodzie a nie Radkowi.

Przejrzyj na oczy. Jak drużyna trenowała poza Szczecinem to bał się zaprotestować w jakikolwiek sposób. Są sprawy ważne i ważniejsze. Jak wszyscy widzimy, dla Majdana sprawą ważniejszą jest obecnie hajs.

Rch.
Kibic
Na forum od 6903 dni

Odp: R. Majdan - 04/04/2007 00:28

byku napisał:  

Ten rozgłos medialny jest mu potrzebny do zarobienia paru groszy na emeryture :D w końcu ma już 35 lat.(może pogra jeszcze ze 2 lata). :)
eh jego autorytet przygasł nieco, ale pamietam jak stadion skandował jego imie.
Ludzie się zmieniają w końcu "światem rządzi pieniądz" a Majdan jak zwykły człowiek go potrzebuje:)

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
eM
Kibic
Na forum od 7236 dni

**

Odp: R. Majdan - 04/04/2007 09:15

TymoN napisał:  
Przejrzyj na oczy. Jak drużyna trenowała poza Szczecinem to bał się zaprotestować w jakikolwiek sposób. Są sprawy ważne i ważniejsze. Jak wszyscy widzimy, dla Majdana sprawą ważniejszą jest obecnie hajs.

On nie protestował wcale. Było mu to na ręke bo mieszkał wtedy w Łodzi skąd Dioda miala bliżej do Wawy.
Taki z niego wielki Pogoniarz ale biedaczysko malo sie nie poplakał kiedy nie przedłuzyli z nim kontraktu w Wiśle. Najchętniej zostałby tam do końca kariery ale kiedy już nigdzie go nie chcieli , ptaszysko wykorzystał to do swoich celów i sciągnał go do Szczecina.

Matek.
Kibic
Na forum od 8489 dni

Odp: R. Majdan - 04/04/2007 12:34
Majdan wiele razy kłamał na temat kibiców Pogoni , na temat tego, że mu się nie podoba Pogoń Nowa i nie mówcie mi kurwa tego że pan. Radosław jest taki jaki był dawniej i dla mnie stracił już dawno jakikolwiek AUTORYTET to jest coś więcej niż słowo. Wcale sie nie dziwie, iż ja czy inne osoby mówią na niego majdan "chuj".

Pogoń To My!
mem
Kibic
Na forum od 7695 dni

Odp: R. Majdan - 04/04/2007 13:38

Dejvi napisał:  
Majdan wiele razy kłamał na temat kibiców Pogoni , na temat tego, że mu się nie podoba Pogoń Nowa i nie mówcie mi kurwa tego że pan. Radosław jest taki jaki był dawniej i dla mnie stracił już dawno jakikolwiek AUTORYTET to jest coś więcej niż słowo. Wcale sie nie dziwie, iż ja czy inne osoby mówią na niego majdan "chuj".

Masz racje, mnie też to nie dziwi, że kilka osób tak na niego mówi ale ja osobiście wole zlać na niego - swoje dla Pogoni zrobił (tego nikt mu nie odbierze), swoje też zjebał, a przez wzgląd na to co było kiedyś nie mam zamiaru go obrażać. Niech sobie żyje w swoim świecie...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757983709 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005