- Pogoń Szczecin (50 lat)
- Pogoń - Legia (Zgoda z tradycją)
- Polska
- GKS Wybrzeże Gdańsk - żużel
Niewiele tego, bo szali nie kolekcjonuje, ale każdy ma swoją historie.
W niedalekiej przyszłości dołączy do tego szal Vielgovii Szczecin, ale to jak ogarniemy z chłopakami z drużyny temat i sobie zamówimy :-)
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: Wasze szale - 18/11/2005 15:51
Czy ma ktos moze szalik Pogoni jednostronny?
Chetnie odkupie albo sie wymienie
Kiedys jeszcze widzialem pare osob w tych szalikach na meczu ale teraz wiekszosc jest zaopatrzona w nowe gadzety
Chodzi mi o bialy szalik po srodku bylo napisane POGON SZCZECIN na obu koncach byl herb a wzdluz szly dwa paski w barwach klubowych.
Byla tez wersja laczonego z Legia,ale wolalbym samej Pogoni
Jesli ktos go ma to jestem zainteresowany
Pzdr
Ostatnio edytowany przez: Bosmaniak, 18 listopada 2005, 16:08 [1 raz(y)]
Odp: Wasze szale - 23/11/2005 16:04
Chetnie wymienilbym sie szalami, moge zaoferowac szaliki Bayernu Monachium, Wattenscheid 09.Interesuja mnie szale ekip z Polski (I i II liga).
Odp: Wasze szale - 08/12/2005 20:03
nie mam za wielu, ale mam nastepujace szaliki :
2 szaliki Pogoni
Schalke 04
Borusii Dortmund no i to chyba wszystko ;]
Odp: Wasze szale - 08/12/2005 21:45
Kto ma jakieś szale Pogoni odsprzedać !! PISAĆ NA GYGY !! Pogoniarz73 masz cos na wymiane czy sprzedarz !? Pozdrawiam
1. Pogoń - jednostronny
2. Pogoń Szczecin - czerwono-niebieski z "buldogiem" po obu końcach..
3. Ultras Pogoń
4. Legia Warszawa
5. Ultras Legia Warszawa
6. Lech - KKS - baaaardzo starutki szal, kiedyś dostalem go od kuzyna z pyrlandii, ma jakies 15-16 lat
7. Liverpool
8. Bayern Monachium
9. Werder Bremen - Champions League (licencja)
10. Werder Bremen
11. Polska Ultras - czarny z godłem
Kto ma jakieś szale Pogoni odsprzedać !! PISAĆ NA GYGY !! Pogoniarz73 masz cos na wymiane czy sprzedarz !? Pozdrawiam
Mozliwe ze w przyszlym tygodniu bede cos mial,jak cos to dam ci cyne..
apropos szali jakby ktos byl zainteresowany jest nowe forum dla kolekcjonerow tego magicznego atrybutu kazdego fanatyka Zapraszam
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756601870 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.