Odp: Chce powiedzieć że.... - 07/12/2011 05:41
...wstalem 5 rano i kurwa przez jebanego rudego parszywego tuska bede tak musial wstawac do 67 roku zycia, bo warunki bytowe sie nie poprawia a pracowac bede musial...jeabc POpierdolony rzad i gratulacje dla tych co na nich zaglosowali...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Na męża szuka faceta mniej atrakcyjnego, za to ułożonego i z kasą, który zapewni jej byt. Za to kochanka wysoko postawionego, znanego, atrakcyjnego fizycznie i dość rozrywkowego. Cała filozofia. Swoją drogą zraziłem się po ostatnim "związku" do płci żeńskiej, więc tak samo: BABY TO CHUJE!
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
chce powiedzieć że...a chuj, chyba nie ma już o czym gadać
Niemal połowa dorosłych Polaków (47 proc.) uważa, że wprowadzenie stanu wojennego w grudniu 1981 r. było uzasadnione; prawie jedna trzecia (31 proc.) jest przeciwnego zdania, ponad jedna piąta (22 proc.) nie ma zdania - wynika z najnowszego sondażu TNS Pentor.
chce powiedzieć że...a chuj, chyba nie ma już o czym gadać
Niemal połowa dorosłych Polaków (47 proc.) uważa, że wprowadzenie stanu wojennego w grudniu 1981 r. było uzasadnione; prawie jedna trzecia (31 proc.) jest przeciwnego zdania, ponad jedna piąta (22 proc.) nie ma zdania - wynika z najnowszego sondażu TNS Pentor.
nie ufaj ankieterom....
Dokładnie - ankieterom i "niezależnym ośrodkom badawczym" hehe.
Chcę powiedzieć, że dzisiaj jest zjebany dzień. W poniedziałek poszedłem do lekarza domowego po pieczątkę na oświadczenie mówiące o tym, że nie ma przeciwwskazań do treningów to zostałem odesłany do lekarza medycyny sportu.
Dzisiaj tam byłem i okazało się, że babka ma takie uprawnienia do 21 roku życia więc pieczątki nie dostałem. Teraz mam iść ponownie do swojego lekarza po skierowanie na morfologię, EEG i do neurologa. Potem znając życie znowu będę musiał pójść do lekarza medycyny sportu. Ja pierdole.
Odp: Chce powiedzieć że.... - 14/12/2011 21:59
Choć zabrakło Robcia Kubicy mamy zawodnika w F1 i warto mu kibicować. W piątek ostatnie GP na
Polsacie Sport Extra
13:00 Grand Prix w Szardży
Bartłomiej Marszałek nr startowy 18
"Przed dzisiejszym spotkaniem Ligi Europejskiej symbolicznie namaściłem piłkarzy poprzez delikatny pocałunek w czoło. Powinno dodać im to otuchy. Ich łzy wzruszenia podczas naszego spotkania są dla mnie największą nagrodą. Długo nie mogłem wyzwolić się z uścisku ich ramion..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757966546 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.