Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Gdzie na studia? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
FLN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7971 dni

Odp: Gdzie na studia? - 03/10/2006 17:17

S4lc3s0n napisał:  
Na Polibudzie na Budownictwie łatwo nie będzie...:)

Bez kitu, wogole ciezko sie przyzwyczaic do chodzenia na zajecia po 5 miesiecznych wakacjach

Jay-J
Kibic
Na forum od 8283 dni

Odp: Gdzie na studia? - 04/10/2006 22:40
Ja na UW i poki co jestem pelen optymizmu... wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Obrazek gif wstawiony na forum
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7694 dni

Odp: Gdzie na studia? - 07/10/2006 07:24

Jay-J napisał:  
Ja na UW i poki co jestem pelen optymizmu... wszystko idzie w dobrym kierunku :)

Jay... na jakim kierunku jestes?? Bo ja mam kilku znajomych na "Zarzadzanie i marketing"

Jak Ci sie tu podoba??? Ja wlasnie siedze na uczelni:P

Pzdr all

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Mati.
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Gdzie na studia? - 07/10/2006 19:43
Studiuje może ktoś prawo zaocznie w Szczecinie??:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Frz
Kibic
Na forum od 8764 dni

Odp: Gdzie na studia? - 11/10/2006 19:27

Mati. napisał:  

Nie chwal się już tak:P

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
inblu
Kibic
Na forum od 8180 dni

**

Odp: Gdzie na studia? - 11/10/2006 20:03

M87 napisał:  

S4lc3s0n napisał:  
Na Polibudzie na Budownictwie łatwo nie będzie...:)

Bez kitu, wogole ciezko sie przyzwyczaic do chodzenia na zajecia po 5 miesiecznych wakacjach

Z ktorych grup jestescie? :] Ja jestem w grupie Bu-18 ;)

Goleniów z Pogonią
Mati.
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Gdzie na studia? - 12/10/2006 08:21

Freez napisał:  

Mati. napisał:  

Nie chwal się już tak:P

Nie, że chwale ale potrzebuje książek.:)

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Ziomall
Kibic
Na forum od 8060 dni

Odp: Gdzie na studia? - 14/10/2006 19:22
Mati na ktorym roku jestes?? Co do ksiazek, nie kupuj za wiele, bo to tylko wyjebanie hajsu w bloto:) Sam skonczylem ten kierunek, wiem co mowie:)

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
kacpi
Kibic
Na forum od 7252 dni

Odp: Gdzie na studia? - 23/10/2006 14:51

eF^ napisał:  
Akademia Morska

Bardzo lajtowo, tylko gowniane wstawanie pare razy w tyg. na 6 żeby cwiczyc maszerowanie :F grr

Jak się studiuje na wydziale gier i zabaw to moze tak jest...
Gwarantuje Ci, że jakbyś poszedł na wydział nawigacyjny nie byłoby tak kolorowo ;)
Dobrze, że to ostani rok... :]

avelyn
Kibic
Na forum od 8346 dni

Odp: Gdzie na studia? - 23/10/2006 15:04

kacpi napisał:  

eF^ napisał:  
Akademia Morska

Bardzo lajtowo, tylko gowniane wstawanie pare razy w tyg. na 6 żeby cwiczyc maszerowanie :F grr

Gwarantuje Ci, że jakbyś poszedł na wydział nawigacyjny nie byłoby tak kolorowo ;)

po chuj sie zalisz?

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kacpi
Kibic
Na forum od 7252 dni

Odp: Gdzie na studia? - 23/10/2006 17:34
a gdzie ja sie zale?
pozatym coś sie tak spiął??

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7953 dni

Odp: Gdzie na studia? - 24/10/2006 00:34

avelyn napisał:  

kacpi napisał:  

eF^ napisał:  
Akademia Morska

po chuj sie zalisz?

hehe a na ekologie na zaliczenie sie robi plakat :P bez kitu wydzial gier i zabaw :P :D

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
KMT
Kibic
Na forum od 8003 dni

Odp: Gdzie na studia? - 06/12/2006 21:49
Prośba do studentów z US z wydziału Stusunków Międzynarodowych lub Politologii o kontakt na gg :)

Bądz dumny z tego kim jesteś...
eF^
Kibic
Na forum od 7924 dni

*

Odp: Gdzie na studia? - 06/12/2006 23:27

malcoolm napisał:  

avelyn napisał:  

kacpi napisał:  

eF^ napisał:  
Akademia Morska

po chuj sie zalisz?

hehe a na ekologie na zaliczenie sie robi plakat :P bez kitu wydzial gier i zabaw :P :D

Mi to nie przeszkadza, faktycznie narazie trudno nie jest ale kierunek jaki obrałem jak najbardziej mi się podoba i narazie wszystko pięknie i kolorowo jest ;] (poczekajmy do sesji .. hyh)

galerro87
Kibic
Na forum od 7362 dni

Odp: Gdzie na studia? - 18/12/2006 20:59
witam ! zna ktos, lub chodzi ktos do jakiejs policealnej szkoly itp ? co najwazniejsze jak najtanszej ! szukam bo chce uniknac... (wiadomo czego) , pozdrawiam:) i prosze o odp:)

borsuk
Kibic
Na forum od 8828 dni

**

Odp: Gdzie na studia? - 21/12/2006 08:22

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  
Obecnie studiuje takze dziennie europeistyke na US na wydziale humanistycznym.

Zajebiscie ciekawe studia, mozna sie dowiedziec bardzo wiele ciakawych rzeczy (wiecie, ze sa 2 panstwa chinskie? Dlaczego granica kolo Szczecina wyglada jak wyglada, itp).
Jestem bardzo zadowolony. Jest tu moze jakis student Wydzialu Minetyki i Masturbacji? :D

Studiuje to samo tylko ze wieczorowo:D

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
robso
Kibic
Na forum od 7001 dni

Odp: Gdzie na studia? - 15/01/2007 20:34
ja nie szukam gdzie na studia tylko gdzie do liceum. nie znalazlem innego tematu wiec pisze tu

Szukam liceum moze byc sportowe albo w miescie gdzie sa nabory do klubów. Tylko Pomorze. Czy zna ktos jakas szkole godna polecenia gdzie mozna by troche lepiej pograc? Trzeba sprobowac sie wyrwac bo u nas nic dobrego. Moze byc nawet liceum jakies inne byleby treningi gdzies byly, najlepiej w juniorach w Makro albo gdzies w wiekszym miescie gdzie szanuja ludzi. Punktów bede mial troche z testów by dostac sie nawet do jakiejs naukowej szkoly ale wole pilke :P

Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 6929 dni

**

Odp: Gdzie na studia? - 15/01/2007 20:52

robso napisał:  
ja nie szukam gdzie na studia tylko gdzie do liceum. nie znalazlem innego tematu wiec pisze tu

Szukam liceum moze byc sportowe albo w miescie gdzie sa nabory do klubów. Tylko Pomorze. Czy zna ktos jakas szkole godna polecenia gdzie mozna by troche lepiej pograc? Trzeba sprobowac sie wyrwac bo u nas nic dobrego. Moze byc nawet liceum jakies inne byleby treningi gdzies byly, najlepiej w juniorach w Makro albo gdzies w wiekszym miescie gdzie szanuja ludzi. Punktów bede mial troche z testów by dostac sie nawet do jakiejs naukowej szkoly ale wole pilke :P

z teog co się nie myle to SMS czyli Szkola Mistrzostwa Sportowego , tam sa roznie sekcje sportowe.

Na studia ja osobiśćie przymierzam sie aby iść na prawo , wiec musze dobrze napisac to mature , a jak Giertych wrzucil mi matemtyke z ktorej tak ni bata rozumiem to bedzie ciezko , ale coż z przeciwnościami trzeba walczyc ;)

eF^
Kibic
Na forum od 7924 dni

*

Odp: Gdzie na studia? - 15/01/2007 22:36
U mnie na AM (Logistyka) nieźle - w sesji w 1 semestrze 1 egzamin (wprowadzenie do techniki) gorzej będzie zapewne pod koniec 2 semestru ;] (odpukać)

Ostatnio edytowany przez: eF^, 15 stycznia 2007, 22:52 [1 raz(y)]

KaCZoR
Kibic
Na forum od 8828 dni

**

Odp: Gdzie na studia? - 17/01/2007 06:35
ehh akademia relaxu... w tym semestrze wakacje az do teraz, nie ma to jak byc rozleniwionym na maxa a tu nagle maly sajgonik przez 2 tygodnie. a nic utopic juz nie mozna bo ostatni rok... ale jak narazie to taktyka "na pande" - pan da... pan da... 3 :)

EDIT:
Vasyl mam nadzieje ze nie z pieczatka ginekologa? ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757960097 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005